12 december

Vandaag was het een enorm drukke dag in de opvang!

Allereerst kregen wij vanmorgen vroeg het transport! Dat weer vol zat met hondjes die hier hopen hun laatste stop te maken voor ze naar hun forever homes gaan. Er zijn wat extra hondjes mee gekomen die anders deze winter het heel moeilijk hadden gekregen. Een aantal oude hondjes, kleine hondjes en honden die hier kunnen gaan aansterken in warme mandjes bij de verwarming. Deze kanjers komen maandag allemaal weer op de foto en zullen dan worden voorgesteld!

Ook kwamen vandaag de mensen van Roco om wederom een wandeling te maken met de knappe man en hun eigen hond. Roco was een tikkeltje enthousiast waardoor hun hond hem even vertelde dat dat iets te veel van het goede was. Maar na de wandeling was alles weer rustig en waren deze mensen het erover eens dat Roco goed in hun gezin zou passen. Deze knul mag volgende week gaan verhuizen!

Roco-004 (640x519)

Vervolgens kwamen de mensen die Biagio hadden gereserveerd. Zij hebben een stuk met hem gewandeld maar helaas bleek dat er niet de klik was waar zij zo op hadden gehoopt. We hebben vervolgens nog even gekeken of er misschien een andere hond bij ons verbleef die hen aansprak. En dat was Tygo! Ook met hem wilden ze graag een wandeling maken en dit ging fantastisch! Tygo was dan ook de gelukkig die met deze mensen mee naar huis mocht!

Tygo-005 (640x562)

Toen kwamen er mensen voor de kleine, verlegen Zami. Zij waren op zoek naar een hondje en wilden graag kennis komen maken met Zami. Hij vond het maar wat spannend en af en toe waren alle indrukken hem even te veel. Maar gelukkig wilde dit mannetje zich wel even aan een wandeling wagen. Bij terug komst zagen deze mensen dat het wel eventjes ging duren voordat Zami wat meer zelfvertrouwen zou krijgen maar willen hem alle tijd geven die hij nodig is. Dus dit knappe kereltje mocht met deze mensen mee verhuizen!

Zami-001 (640x604)

Ook kwamen de mensen die Skoll tegen waren gekomen op de website! Zij hadden een kleine Yorkshire en wilden heel graag een klein vriendje erbij. Zij hebben samen een wandeling gemaakt en waren helemaal verkocht. Dus ook Skoll is vandaag meegegaan.

Skoll-001 (640x607)

Vervolgens kwamen er mensen voor Maia, ook zij hadden haar op de website zien staan en wilden haar graag komen ontmoeten. Deze verlegen dame had ook even tijd nodig om te ontdooien maar liet zien dat ze best wel nieuwschierig was en zelfs naar deze mensen toe kwam met een kwispel. Voor de wandeling waren deze mensen eigenlijk al om maar na de wandeling waren ze verliefd en willen zij deze meid heel graag een fijn huis bieden. Ook Maia mocht meteen met haar nieuwe baasjes mee!

Maia-005 (567x640)

Daarna was er weer bezoek voor Paco. Deze mensen waren vorige week bij ons om kennis te maken met een aantal honden en Paco was degene die het meeste indruk maakte. Alleen moest  hij deze week nog even voor rontgenfoto´s naar de dierenarts. En daar kwam uit dat hij best wel een handicap heeft waar hij mee zal moeten leven. Deze mensen wilden vandaag nog graag kijken of zij nog steeds dezelfde klik hadden als vorige week en ondanks zijn heupproblemen en na goed overwegen willen ze de zorg voor deze knappe vent op hen nemen. Heel erg fijn voor lieve Paco, en hij mocht dan ook meteen met deze mensen mee naar zijn nieuwe huis!

Paco-003 (640x492)

Ook kwamen er mensen een wandeling maken met Balatin. Zij hadden hem ook op internet gezien en waren erg benieuwd naar deze knappe, lieve vent. Zij hebben een wandeling gemaakt en zagen hoe stabiel, vrij en vrolijk hij is. Ze hebben enorm genoten en zo ook Balatin. Zij willen dan ook volledig voor hem gaan en willen hem graag een 2e kans bieden. Dus ook van Balatin hebben wij afscheid moeten nemen vandaag!

Balatin-002 (640x596)

Daarna kwam er een meneer voor May! Hij had haar op de website gezien en was al een poosje op zoek naar een hondje zoals zij! Hij heeft een wandeling gemaakt maar had niet lang nodig om te weten dat hij haar maar wat graag mee wilde nemen naar huis. Dus dit kleine, lieve propje is vandaag ook verhuist met haar nieuwe baasje!

May-006 (640x605)

Toen kwamen de mensen die Thor hadden gezien en graag langs kwamen om hem te ontmoeten. Zij hebben een wandeling gemaakt en zagen dat ondanks zijn onzekere gedrag dat hij af en toe liet zien ,hij ook heel veel contact maakte met hen en graag wat voor hen wilde doen. Zij zien het helemaal zitten om de uitdaging met hem aan te gaan en denken dat zij hem een stabiel huis kunnen bieden en de structuur die hij zo nodig heeft. Dus ook deze vent heeft vandaag zijn kans gekregen om te laten zien wat hij waard is!

Thor-001 (640x579)

En ook hebben wij de knappe zusjes Romy en Smokey uit moeten zwaaien vandaag. Zij waren vorige week bezocht maar konden toen nog niet mee naar hun nieuwe huis. Vandaag werden ze dan echt opgehaald door hun nieuwe baasje! Dus deze 2 knuffelkonten moeten wij gaan missen maar krijgen er een fantastisch huis voor terug.

Smokey en Romy-004 (640x564)

Ook kwam de meneer die gisteren met Fitou heeft gewandeld. Ditmaal had hij de familie mee genomen die hem minstens net zo leuk moesten gaan vinden! Dus voor de 2e keer mocht Fitou mee en heeft weer goed zijn best gedaan. Deze mensen zijn heel enthousiast over hem en laten ons volgende week weten of zij Fitou een warm mandje willen bieden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen