16 december

Het was vandaag weer een drukke dag in de opvang.

En dat heeft natuurlijk ook alles met aanstaande zaterdag te maken, wanneer wij de kerstmarkt hebben. Het gaat volgens ons heel gezellig worden en overal voelt het al heel gezellig!

Maar laten wij beginnen met het geweldige nieuws dat jullie massaal hebben gestort voor de oude hondjes <3! En het geld voor alle behandelingen is inmiddels bijna binnen. Er zijn veel donaties binnen gekomen en speciaal voor Paca is de hele behandeling ( 300 euro) ook in 1 keer betaald en er was zelfs een enorme donatie van 500 euro (!), onvoorstelbaar dat er zo wordt meegeleefd met onze opvang en onze dieren, hartverwarmend! Wij zijn ontzettend dankbaar hiervoor en vinden het zo bijzonder dat wij weer zo worden geholpen! Bedankt lieve mensen!

Verder is de geweldige Bert vandaag opgehaald door zijn nieuwe baasjes! Vorige week was Bert al bezocht en deze mensen hadden laten weten dat zij Bert graag wilden adopteren. En vandaag was de grote dag dat hij lekker mee naar huis mocht! Bert-005 (640x452)

Ook werd de kleine Lady vandaag opgehaald door haar nieuwe baasje. Hij had 2 weken geleden al kennis gemaakt met dit geweldige meisje en vandaag was het de grote dag dat zij lekker mee naar huis mocht! En vol vertrouwen liep zij lekker mee en gaat een heerlijke toekomst tegemoet! Lady-003 (640x594)

En vandaag kreeg de kleine Gina ook bezoek van een gezin. Zij hadden haar al gezien op de site en wilden graag kennis komen maken. Maar helaas had niet iedereen in dit gezin een klik met dit dametje en zodoende werd Giannino voorgesteld. En met deze jongeman hadden zij allemaal een leuke klik en Giannino vond het natuurlijk helemaal gezellig dat zij hem ook zo leuk vonden. En daarom hebben zij voor Giannino gekozen en komen zij hem maandag ophalen! Ciannino-006 (640x587)

En vandaag kwamen er mensen langs voor de katten in onze opvang. Zij wilden graag een leuke poes een fijn thuis bieden en zodoende hebben zij kennis gemaakt met onze kanjers. En de lieve Garfield viel direct op. Zij is dan ook ongelooflijk lief en schattig en liet dat natuurlijk uitgebreid zien. Dus deze mensen waren helemaal verliefd op deze lieve dame en komen haar aanstaande vrijdag ophalen en dan mag Garfield heerlijk gaan genieten van een eigen plekje! Garfield-004 (640x498)

En vandaag zijn er weer een heel aantal nieuwe honden op de site komen te staan. Maakt u alvast kennis met Chuki, Tootsie, Suus, Pino, Amapela, Moon en Roos?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen