31 juli

Vandaag was het weer een heerlijke dag in de opvang.

Allereerst kwamen de mensen van Kimi al vroeg om hem op te halen! Zij hadden een aantal weken terug kennis gemaakt en wilden hem heel graag een veilig thuis bieden. En vandaag was dan de o zo spannende dag voor Kimi dat hij mee mocht verhuizen. Deze mensen stelden hem gerust en met zijn nieuwe halsbandje mocht hij dan met hen de auto in en beginnen aan zijn leven! Kimi mag opgroeien tot een vrolijke en zelfverzekerde hond in een fijne familie.

Ook kwam helaas Checkers vandaag bij ons terug. Hij was geplaatst in een huis waar hij een paar keer per dag een steile trap op moest. De dierenarts van deze mevrouw heeft echter afgeraden om Checkers dit te laten doen omdat hij hier niet op gebouwd is.  En aangezien deze mevrouw het beste wilde voor Checkers is hij dus terug gekomen bij ons in de opvang met pijn in haar hart.

En zo ook Amia, die gisteren geplaatst was kwam helaas vandaag weer bij ons terug. Zij kon het niet vinden met de hond van de vriendin van deze meneer. En was door alle nieuwe indrukken enorm in de stress. Zij kwam dus helaas weer bij ons terug vandaag, maar anderzijds is dit natuurlijk het beste voor Amia en dit gezin. Deze meneer was op zoek naar een herder type, en Checkers was natuurlijk weer net bij ons terug gekomen. Hij wilde graag een wandeling met hem maken en dat klikte fantastisch. Dus zodoende heeft Checkers vandaag weer een huisje gevonden!

Vervolgens kwamen er mensen voor Bart. Zij waren opzoek naar een hond die goed zou passen in hun gezin en dachten dat Bart dat wel eens zou kunnen zijn. Zij hebben een wandeling gemaakt met hem en Bart heeft laten zien hoe enorm leuk en grappig hij is. Deze mensen waren helemaal om en hebben besloten hem een fijn huis te bieden. Nog 2 weekjes en dan mag hij verhuizen naar zijn nieuwe huis!

Bart-004 (625x640)

Daarna kwam er nog een mevrouw die op zoek was naar een poes. Zij had onlangs haar eigen kat in moeten laten slapen en was weer op zoek naar fijn gezelschap. Zij had Misty gezien op de website en kwam haar vandaag bewonderen. Ze was meteen verkocht en Misty deed erg haar best en gooide al haar charmes in de strijd. Dus ook Misty heeft vandaag haar huisje gevonden.

Misty-003 (640x455)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen