8 december

Ook vandaag was het weer een drukte van belang in de opvang!

Vandaag kregen wij bezoek van 3 vrijwilligers van de organisatie Paws! Wij werken al jaren heel fijn samen en het idee was ontstaan om een expositie over de buitenlandse honden te maken. Paws werkt al 27 jaar in Spanje aan een betere toekomst voor de dieren aldaar. Niet alleen brengen zijn dieren naar Nederland en andere landen, zij werken ook heel hard om daar het probleem op te lossen voor de zwerfdieren. Alles is nu in een prachtige expositie samen gekomen en wij nodigen u dan ook van harte uit om op onze kerstmarkt van 19 december een kijkje te komen nemen! Het is prachtig om te zien hoeveel goed werk er wordt gedaan! Ook werden wij verrast door een prachtige taart waar de samenwerking van Paws en onze dierenopvang uitstekend werd samengevoegd! Ook morgen komen zij om verder te gaan met deze mooie expositie! IMG_8160 48032fc4-280c-42f5-9481-cc0982e398f3 83801c19-d0b7-477d-acfa-f18e37965785 IMG_8161 5f6917a5-8ae0-4c04-ba6c-2ff4b8a2494cIMG_8180 IMG_8177 IMG_8176 IMG_8175 IMG_8165

Vandaag werd ook Che opgehaald door zijn nieuwe baasjes! Zij hadden 2 weken geleden al kennis met hem gemaakt en vandaag was het de grote dag dat hij lekker mee naar huis mocht! Dus Che kan weer genieten van zijn nieuwe leven! Ché-005 (573x640)

En vandaag kreeg Esther bezoek! Zij was terug naar de opvang gekomen omdat de omstandigheden van haar vrouwtje waren veranderd. Maar er waren nog meer mensen die toen heel veel interesse in haar hadden, en zij zijn vandaag langs gekomen om kennis met haar te maken. Zij hebben lekker gewandeld en vonden haar helemaal geweldig, zoals verwacht! Dus zij wilden haar heel graag adopteren en hebben haar lekker mee naar huis genomen! Esther-002 (640x616)

En de heerlijke Old Englisch Bulldog Simba kreeg vandaag bezoek van mensen die al snel hun interesse in hem hadden uitgesproken nadat zij hem hadden gezien. Zij kwamen vandaag kennis met hem maken en Simba vond het natuurlijk helemaal geweldig dat zij er waren. Hij heeft laten zien hoe leuk hij is, hoe blij, hoe vrolijk en hoe graag hij wil. Hij had zijn kap nog om (vanwege zijn castratie), maar dat mocht de pret niet drukken! Deze mensen waren heel serieus en wilden hem ontzettend graag adopteren. Dus Simba mocht mee en dat is heerlijk voor hem en dat gunnen wij hem natuurlijk enorm! Simba-006 (640x443)

En ook onze lieve Efe kreeg vandaag bezoek van mensen die hem heel graag wilden ontmoeten! Het leuke was dat zij hun piepkleine andere hondje ook mee hadden en dat verschil was natuurlijk enorm! Maar Efe vond het allemaal even leuk en liet zien hoe vreselijk lief hij eigenlijk is. Deze mensen wonen heerlijk vrij en hebben een plek in hun huis en  hun hart voor deze geweldige knul! En zij hebben hem dan ook lekker mee naar huis genomen waar hij heerlijk mag gaan genieten van zijn nieuwe leven! Efe (640x579)

En dan hebben we nog een geweldig bericht te vertellen! Onze oudste inwoner, Spot, de kat van 15 jaar, heeft vandaag ook zijn nieuwe gezin gevonden! Hij werd opgemerkt door lieve mensen en vandaag hebben zij besloten hem een heerlijke oude dag te geven! Hij kan lekker binnen liggen en ook naar buiten in een veilige tuin waar hij niet uit kan. Hij mag lekker zichzelf zijn en is enorm welkom! Wat zijn wij blij dat deze oude knul voor de kerst een eigen warme plek heeft! Hij wordt volgende week opgehaald! Spot (627x640)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen