9 december

Het was vandaag een drukke dag in de opvang!

Vandaag is de tweede dag dat de vrijwilligers van PAWS er waren en vandaag hebben zij de expositie af gekregen en het is werkelijk prachtig geworden! IMG_8195 (640x427) IMG_8242 (640x427) IMG_8243 (640x427) IMG_8247 (640x427) U bent allen van harte welkom om dit te komen bewonderen!

Ook hebben wij vandaag goed nieuws te melden over Mara! Deze lieve dame is afgelopen zaterdag bij ons binnen gekomen en haar foto werd opgemerkt door een mevrouw die haar heel graag wilde komen ontmoeten. Zij is vandaag met haar zoontje langs gekomen en heeft met haar gewandeld en natuurlijk gekeken hoe zij zou reageren op haar zoontje. En dat ging allemaal erg goed! En zij wil Mara heel graag dat fijne plekje bieden wat zij zo nodig heeft. Het is niet erg dat zij wat schrikachtig is, zij mag rustig wennen aan een leven bij lieve mensen! Mara-004 (616x640)

Ook kreeg Truman vandaag bezoek van een gezin die al op zijn foto waren gevallen. 2 Kleine kindjes en hun ouders kwamen langs voor dit vreselijk lieve knaapje en zij hebben heerlijk kennis met hem kunnen maken. Zij hebben gewandeld en geknuffeld en zij vinden hem ontzettend leuk en hij was natuurlijk erg lief voor de kindjes. Dus zij wilden hem graag adopteren en hebben hem fijn mee naar huis genomen! Truman-002 (640x569)

En ook de kleine Donut kreeg vandaag bezoek van mensen die hem hadden gereserveerd. Hun grote Duitse Staande hond had onlangs afscheid genomen van zijn maatje en zodoende waren zij op zoek naar een nieuw vriendje voor hem en kwamen de kleine Donut tegen. Zij hebben beide honden uitgebreid kennis laten maken en dat ging uitstekend. Donut is een dapper ventje en was niet onder de indruk van zo’n grote vriend en ook hun hond vond het prima dat ook de kleine Donut er was. En omdat het allemaal zo goed ging, hebben zij besloten dat Donut welkom is in hun gezin. Dus ook hij is vandaag vertrokken naar zijn nieuwe familie! Donut (640x599)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen