Alana geplaatst

Alana (510x640)

Alana-001 (640x626)

Alana-002 (640x520)

Alana-003 (640x546)

Alana; een heerlijke, energieke, blije en vrolijke dame van net 1 jaar jong! Alana is een grappig meisje om te zien, niet zo groot, gespierd en sportief! Alana is een meisje dat uit Turkije komt, waar zij is gevonden… Vervolgens heeft zij de afgelopen maanden in een opvang aldaar gewoond en heeft laten zien hoe leuk zij is! Alana is een meisje dat eigenlijk alles heel erg leuk vindt en overal vol voor gaat en daarom zoeken wij lieve mensen die haar daarin gaan begeleiden. Want Alana trekt aan de riem, vindt het geweldig om overal naartoe te gaan en zij heeft werkelijk geen idee wat de bedoeling is. Aan de ene kant heel grappig, aan de andere kant natuurlijk wat onhandig. Als wij duidelijk naar haar zijn, dan begrijpt zij dit direct en heeft dan alle aandacht voor je. En dat zoeken wij dan ook in haar nieuwe baasjes, duidelijkheid en begrip! Alana is een slimme meid die heel veel kan leren en echt graag voor je wil werken. Zij vindt het geweldig om samen op pad te gaan en nieuwe dingen te ondernemen met de mensen die van haar houden! Alana kan het uitstekend vinden met alle andere honden en kent de hondentaal heel goed. Alana vindt katten maar rare wezens en wij denken dan ook dat het beter is om haar niet in een gezin met katten te plaatsen. Alana is lief voor alle mensen en ook voor kinderen, maar wij denken dat het in deze fase van haar leven niet handig is om haar in een gezin met kleine kinderen te plaatsen. Zij is nog te onstuimig en zij moet zelf nog zoveel leren, daar heeft zij eerst alle tijd voor nodig. Als u kinderen op bezoek krijgt is dit echter geen enkel probleem. Alana is een geweldig meisje dat inderdaad nog veel moet leren, maar die dat ook heel graag wil en hier 100% voor wil gaan! Zij heeft alleen die ene kans nodig om dit te bewijzen! Mag dit misschien bij u zijn?

Één reactie op Alana geplaatst

  • Dit is het zusje van onze Kiz (Azzy in de opvang). Kunnen we in contact komen met de huidige eigenaren? Ze lijken wel op elkaar zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen