Alfa geplaatst op 17 januari

AlfaEen klein kereltje van ongeveer 6 jaar jong die zichzelf het einde vindt

Alfa is een klein podenco, houdt enorm van wandelen en nieuwe dingen ontdekken en geniet altijd van het leven. Alfa is in huis een heel aanhankelijk kereltje, hij wil heel graag knuffelen en zoekt lekker contact met je. Ook vindt hij het heerlijk om in een warm mandje heerlijk te slapen en is dan zelfs een beetje lui. Maar als Alfa buiten komt, dan is hij een heel ander hondje. Zijn neusje gaat aan de grond en hij ruikt dan werkelijk alles!

Alfa komt uit Spanje, waar hij is gevonden. En nu is hij bij ons in de opvang en wil niets liever dan een heel fijn thuis vinden waar hij voor altijd mag blijven! Alfa is een hondje dat uitstekend met andere honden kan opschieten, het formaat maakt niet uit, hij maakt gewoon graag vrienden.

Met katten kan Alfa het niet zo goed vinden, hij wil graag achter ze aan rennen en dat zou niet eerlijk zijn als er al een kat in huis woont. Met kindjes kan Alfa het prima vinden, die vindt hij wel erg leuk! Eigenlijk is Alfa gewoon een heel leuk kereltje dat vooral buiten nog moet leren dat hij met zijn baasjes aan het wandelen is!

Komt u gauw eens kennis met dit kleine ventje maken?

 

Alfa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen