Alice is geadopteerd

Alice (512x640) Alice-001 (640x610) Alice-002 (640x612) Alice-003 (547x640)

Alice; een plaatje van een hond van net 1 jaar jong die op zoek is naar een toekomst! Alice is een hondje dat niet zo groot is, eigenlijk lijkt zij het meeste op een kleine labrador. Zij is, samen met haar zusjes en broertje, gevonden op straat, in Spanje… Gelukkig werd zij opgevangen en heeft daar in de opvang gewoond de afgelopen maanden. Daar heeft zij al een aantal dingen geleerd en nu mocht zij naar Nederland komen, waar er voor haar hopelijk een geweldige toekomst in het verschiet ligt. Alice is een meisje dat wat onzeker is en daardoor heel veel steun zoekt bij haar baasje. Zij rekent er helemaal op dat je voor haar zorgt en dat vertrouwen heeft zij dus ontzettend nodig. Als wij haar zien in een groepje met honden is zij de blije Alice die wij zo graag zien. Zij kwispelt aan een stuk door, komt bij je voor een knuffel en is helemaal in haar element. Maar gaan wij met haar wandelen, dan zien wij ook dat zij dit soms wat spannend vind. Zij kan echt keurig aan de riem lopen en kijkt dan steeds naar je alsof zij wil vragen wat zij het beste kan doen. Zo lief van haar! Alice kan het dus uitstekend vinden met alle andere honden en voelt zich daar erg veilig bij. Voor katten heeft zij alle respect, zeker bij katten die honden gewend zijn. Zij kent ze duidelijk niet en vindt ze maar een beetje gek. En dat mag natuurlijk! Alice is lief voor kinderen, maar wij denken dat het voor haar, in deze fase van haar leven, niet handig is om in een druk en jong gezin te komen wonen. Zij heeft zelf nog zoveel nodig en zij zou van kinderen in de war kunnen raken. Dus een gezin wat druk is, lijkt ons niet heel geschikt voor haar. Alice heeft hele lieve mensen nodig die haar het vertrouwen geven dat alles goed komt, mensen die geduld met haar zullen hebben en die haar het mooie van het leven als hond willen laten zien. Dan krijgt u een intens dankbare en lieve hond die zo ongelooflijk blij zal zijn! Komt u eens kennis maken met deze bijzondere dame?

2 reacties op Alice is geadopteerd

  • Wij zijn zo benieuwd of Alice vandaag toch naar een ander geinteresseerd baasje gaat.
    Zou je ons willen laten weten als Alice mogelijk toch niet meegenomen wordt? Dan komen wij graag direct morgen om haar te zien.

  • Heb haar gisteren gezien op de site en ben meteen verkocht, wat een lieverd! Ik wil graag alles van haar weten en in het echt met haar kennismaken. Hoop vandaag telefonisch contact te krijgen.
    Hartelijke groet,
    Ingrid Tonnis,
    Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen