Amara geplaatst

AmaraEen prachtige kruising pointer van 2 jaar jong die op zoek is naar hele lieve mensen

Amara is een prachtig meisje dat helaas haar ene oog mist. Zij komt uit Turkije, waar de start van haar leven niet al te mooi is geweest. Toen zij werd gevonden, was er onlangs op haar geschoten. Haar oog was niet meer te redden en de mensen die haar hebben opgevangen hebben haar laten opereren zodat zij geen pijn meer had en zij verder kon met haar leven. Zij hebben haar liefdevol opgevangen, zij hebben voor haar gezorgd en hebben van haar lieve karakter genoten. Amara is weer helemaal herstelt en geniet weer met volle teugen van haar leven.

Zij is ontzettend lief maar wil je eerst even leren kennen. Zij wil heel graag knuffelen en bij je zijn en aandacht krijgen, maar zij heeft een klein stukje in zich dat het nog niet is vergeten wat zij heeft meegemaakt in haar leven. En dat zal even de tijd nodig hebben bij haar. Amara is ontzettend sociaal met andere honden en kan het hier uitstekend mee vinden. Ook met katten kan zij prima overweg en is dit ook gewend. Als Amara je in haar hart heeft gesloten, kom je daar ook nooit meer uit. Dan is zij haar vrolijke zelf, dan speelt zij graag en wil graag met je samenwerken en vooral heel veel knuffelen! Maar zij moet altijd even de spreekwoordelijke kat uit de boom kijken. En geef haar eens ongelijk. Amara vindt nieuwe dingen dus wat spannend, zo ook luidruchtig verkeer. Daar moet zij even aan wennen en daar heeft zij steun voor nodig. Steun van lieve mensen die haar dit ook willen geven.

Amara kan het prima vinden met kinderen al denken wij dat het in deze fase van haar leven niet handig is om haar bij kleine kinderen te plaatsen. Voor haar zal het allemaal best spannend zijn om een nieuw leven in te gaan met lieve baasjes die haar veel vertrouwen moeten geven. Kleine kinderen zijn voor haar mogelijk nog net iets te onrustig. Maar u kunt uiteraard wel kinderen op bezoek krijgen, geen enkel probleem voor haar!

Wilt u Amara een veilige toekomst vol vertrouwen geven, kom dan gauw eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten.

0_0_0_0_574_527_csupload_62625812

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen