Andrea is geadopteerd

Andrea (640x494) Andrea-001 (640x433) Andrea-002 (640x516) Andrea-003 (640x484) Andrea-004 (640x587) Andrea-005 (640x533) Andrea-006 (626x640) Andrea-007 (640x571)Andrea; een prachtige, blije, intelligente en lieve dame van 1 jaar jong! Deze schoonheid is op zoek naar een heel fijn thuis waar zij heel erg welkom is en waar zij een geweldige toekomst gaat krijgen! Andrea is een meisje die haar leven is begonnen in Griekenland. Als pupje werden haar oren en een gedeelte van haar staart afgeknipt waardoor zij een stoer en angstaanjagend uiterlijk zou krijgen… Zij woonde buiten bij een huis waar zij als waakhond moest fungeren. Maar Andrea is beslist niet geschikt als waakhond, zij vindt mensen gewoon vreselijk leuk, is gek op iedereen, wil graag knuffelen en wil graag alles voor je doen en zodoende is dit dametje op straat terecht gekomen… Andrea werd op straat gevonden, zwak, ziek en vermagerd en dit was haar toekomst… Zij werd van straat gehaald om te worden gesteriliseerd, maar Andrea kan zich niet staande houden op straat. Zij werd aangevallen door andere honden en had echt geen kans daar te overleven. En zodoende hebben wij haar welkom geheten in onze opvang. En wij hebben nu de schone taak om een geweldig thuis voor dit meisje te vinden! Andrea is een meisje dat op zoek is naar mensen die haar een stabiel thuis willen geven, die consequent zullen zijn en lekker met haar aan het werk willen gaan. Andrea wil graag werken voor wat lekkers en is erg slim en zal veel dingen heel snel onder de knie hebben. Zij geeft zich niet zomaar gewonnen en dat maakt dat zij echt mensen nodig heeft die dit aankunnen, die heel stabiel en consequent zijn en die net iets meer geduld hebben dan dat zij heeft! Dan krijgt u een ontzettend trouw meisje die voor u door het vuur zal gaan! Andrea kan het uitstekend vinden met andere honden en is heel sociaal met ze. Voor katten heeft zij niet echt interesse en het lijkt alsof zij gewend is aan katten. Zij vindt het prima dat zij er zijn en zij zou dus ook prima met een kat kunnen samenwonen. Andrea is lief voor alle mensen en ook voor kinderen. Maar wij plaatsen haar liever niet in een gezin met jonge kinderen. Zij is nog wat onstuimig en moet nog teveel aandacht voor haarzelf hebben. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor haar en als u kleine kinderen op bezoek krijgt, dan is dit geen probleem voor haar. Voor Andrea zoeken wij dus een stabiel thuis, lieve maar duidelijke baasjes, actieve mensen die lekker met haar gaan wandelen en rennen en een plek waar zij eindelijk echt naar de toekomst kan kijken! Komt u gauw langs om haar in het echt te komen ontmoeten? Zij kan niet wachten u in levende lijve te ontmoeten!

Één reactie op Andrea is geadopteerd

 • Heb vanmiddag gebeld voor reservatie van andrea.
  Er werd mij verteld dat zij reeds gereserveerd was, wat ik hier echter niet terugvind.
  Graag zou ik indien ze niet of niet meer gereserveerd is zoals gemeld aan de telefoon alsnog reserveren en zaterdag bij jullie op bezoek komen.
  U kan mij zoals aan de telefoon gezegd bellen op +32495 500 604

  Energieke groeten.
  -Ingrid-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen