Anouk geplaatst op 16 april

Anouk (556x640) Anouk-001 (640x640) Anouk-002 (533x640) Anouk-003 (524x640) Anouk-004 (519x640) Anouk-005 (640x519)

Anouk; een werkelijk fantastisch klein meisje van ruim 2 jaar jong! Anouk is echt een knuffeltje, zij vindt het heerlijk om bij je zijn, wil graag knuffelen, is gek op alle mensen, vindt het heerlijk om te spelen en lekkere wandelingen te maken en tja, zij is gewoon een klein spettertje! Anouk komt uit Spanje waar zij opgevangen is in een opvang, samen met haar broertje en zusje. Zij hebben een huis gehad en kunnen dus ook al een heleboel! Anouk is de zachtste van het stel, zij is echt altijd lief en vriendelijk, is dus echt een heerlijk moppie. Anouk is op zoek naar een leuk gezin of lieve mensen die haar heel graag een fijn thuis willen bieden. Zij zal ongelooflijk haar best doen en wij denken dat u helemaal verliefd op haar zult worden. Anouk kan het uitstekend vinden met alle andere honden, met katten en met kinderen en wij kunnen eigenlijk niets negatiefs aan deze kleine meid ontdekken. Komt u gauw eens kennis met haar maken?

Één reactie op Anouk geplaatst op 16 april

  • Zou dit meisje bij ons passen? Ik heb al gemaild (niet perse over Anouk), wacht op reactie… Hoop dat we binnenkort een hondje vinden die in ons gezin past en de omschrijving van Anouk klinkt hoopvol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen