Antonella is geadopteerd

Antonella (640x427) Antonella-001 (640x427) Antonella-002 (640x427) Antonella-003 (640x427) Antonella-004 (640x427) Antonella-005 (640x427)Antonella; een heerlijke dame, vrolijk, grappig, blij en een tikje eigenwijs van bijna 8 jaar jong! Antonella is grotendeels een labrador en zij heeft beslist het karakter van een labrador. Zij vindt iedereen leuk, geniet van wandelingen, heeft een goede neus, wil graag knuffelen en is een tikje eigenwijs wat zij vervolgens erg leuk vindt van zichzelf. Antonella vindt het leuk om met je te spelen en geniet van wandelingen, maar kan ook heerlijk lui zijn! Zij geniet ervan om lekker te slapen en te luieren en vindt het prima om een paar uurtjes ongestoord te kunnen snurken. Antonella kent de hondentaal heel goed en kan het prima vinden met alle andere honden, maar heeft geen chemie met kleine hysterische hondjes. Zij wil ze tot rust manen en vindt ze gewoon niet zo leuk om in de buurt te hebben. Dat is iets waar we zeker rekening mee moeten houden, niet alle kleine hondjes geven zich zomaar over… Met katten kan zij het niet zo goed vinden en daarom is een nieuw thuis waar ook katten leven geen optie voor haar. Antonella is lief voor vreemden en ook voor kinderen en is een vrolijke griet. Omdat wij niet weten of Antonella opgegroeid is met kleine kinderen, plaatsen wij haar liever niet in een jong gezin met kleine kindjes. Kinderen vanaf 12 jaar is geen probleem voor haar en als u af en toe kleine kinderen op bezoek krijgt is dit natuurlijk prima voor haar. Antonella komt uit Spanje, waar zij is gevonden en helaas weten wij dus niets van haar verleden… Antonella zoekt een lieve familie die haar erg welkom gaan heten, die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven, die er voor haar willen zijn en die haar de rust van een eigen familie willen geven. Dan krijgt u een vrolijke dame in huis die alles uit haar leven zal gaan halen wat er nog in zit! Komt u eens kennis met haar maken?

Één reactie op Antonella is geadopteerd

 • Beste Antonella,

  Ik schrijf je even namens Rodney. Rodney is 8 jaar oud, woont in Kropswolde aan de Woldweg 245 en zoekt een vriendje/vriendinnetje. Rodney is een zeer speelse, knuffelige en niet dominantie volbloed Labrador die net als jij een hekel heeft aan katten. Rodney’s baas heeft geen kinderen, wel een Vriendin: Janneke. Rodney heeft erg veel ruimte om de deur, afgeschermd door hekwerk en kan dus niet zomaar de straat op lopen. Rodney’s baas vindt het wel van belang dat je gesteriliseerd bent, want een nestje jonge honden ziet ie niet zo zitten. Zou je misschien interesse hebben om bij Rodney te komen wonen in Kropswolde? Zijn daar dan ook nog kosten aan verbonden?

  Hopelijk hoor ik snel van je.

  Vr. gr.

  Namens Rodney

  Johan Gerritsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen