Appie is geadopteerd

Russel-002 (593x640) Russel-003 (528x640) Russel-004 (640x602) Russel (519x640) Russel-001 (567x640)Appie; een prachtig, onzeker, trouw en gehoorzaam mannetje van ruim 2 jaar jong! Appie is een leuk kereltje dat het leven nog wat spannend vindt, maar toch ook erg geniet van zijn leven. Appies leven begon in Spanje, waar hij werd gevonden… Bang voor alles wat hij tegen kwam… Maar hij mocht naar Nederland komen en daar heeft hij lange tijd samengewoond met nog een vriendinnetje. Hij begon vertrouwen te krijgen, hij genoot van lange wandelingen, hij genoot van zijn vriendinnetje, genoot van lekker naast de fiets meerennen, hij luisterde uitstekend en kon ook lekker los en niets leek zijn geluk in de weg te staan. Maar helaas, zijn baasje en vrouwtje gingen uit elkaar en deze mensen hebben de organisatie benaderd of zij de hondjes een nieuw thuis konden bieden. Maar helaas, zij wilden deze verantwoordelijkheid niet nemen en zodoende is Appie met zijn vriendinnetje naar de ouders van zijn baasjes verhuisd. En daar was hij wederom gelukkig! Hij kreeg lekker veel beweging, genoot van de vele knuffels en aandacht en was weer echt een huishondje. Maar helaas konden deze mensen hem om persoonlijke redenen ook niet meer verzorgen en met een zwaar hart hebben zij dit lieve mannetje bij ons gebracht. Appie ging met ons mee naar de dierenarts voor zijn inentingen en daar hoorde de dierenarts dat hij een hartruis had en dit moest verder onderzocht worden. Dus hij heeft alle onderzoeken gehad en het blijkt dat hij een aangeboren afwijking in zijn hart heeft wat maakt dat hij zijn hele leven medicatie moet gaan krijgen die zijn hart zullen ondersteunen. Hij reageert uitstekend op zijn medicijnen en heeft een dijk van een conditie. Daar zijn wij ongelooflijk blij mee! De kosten voor deze medicijnen zijn 33,50 euro per maand. Ruim een euro per dag dus. Maar nu moet Appie nog op zoek naar een heel fijn thuis waar hij meer dan welkom is, waar ze hem de tijd geven om opnieuw te wennen en waar ze geduld zullen hebben met hem. Appie heeft al zoveel meegemaakt en heeft steeds opnieuw zijn vertrouwen aan iemand gegeven en wij wensen voor hem dat hij dat nog 1 keer moet doen. Maar dit keer bij lieve mensen die hem een toekomst kunnen geven, die hem zullen liefhebben en die hem dat ene mandje willen bieden waar hij gelukkig oud mag worden! Appie kan even alleen blijven, is zindelijk, kan het uitstekend vinden met andere honden en ook met katten. Hij vindt kinderen heel spannend en gaat ze het liefst uit de weg. Een gezin met jonge kinderen is dus geen optie voor hem. Maar als u kinderen op bezoek krijgt en hij heeft de ruimte om zich terug te trekken, dan is dit geen probleem voor hem. Appie heeft een heel verhaal, maar wij denken dat hij het ontzettend verdient heeft om gelukkig te zijn. Wij hopen dat hij nog 1 keer een nieuwe familie mag ontmoeten en dit keer blijvend. Komt u eens langs om kennis met dit knulletje te maken?

Één reactie op Appie is geadopteerd

  • Kijk daar staat onze knappert! Nou hij heeft wat vetspieren bij gekregen hoor! Hij is echt heel braaf en kan echt goed alleen blijven. Hij past goed op het huis, want iedereen die maar kijkt naar ons huis wordt gewaarschuwd.

    De dierenarts is super tevreden met zijn gezondheid, stabiel wordt gezegd, maar dat komt dat hij goed z’n medicijnen wil innemen. Nu nog even werken aan z’n verlegenheid, maar ook dat komt goed, dat kost tijd en vertrouwen. Nieuwsgierig en leergierig en dan nog eens super lief!! Dus alle ingrediënten om een adoptie te laten slagen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen