Arturo geplaatst op 29 maart

ArturoEen prachtige, grote en vrolijke jongeman van ruim een jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar hij mag komen wonen!

Arturo is een hond die heel erg graag zijn best wil doen, maar die het ook heel leuk vindt om zijn eigen gang te gaan. En daar zal een gulden middenweg in moeten worden gevonden. Arturo komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Vervolgens heeft hij een periode in de opvang in Spanje gewoond en nu mocht hij mee naar Nederland, waar hem ongetwijfeld een fijne toekomst in het verschiet ligt. Arturo vindt het leven een grote uitdaging en als hij buiten is, dan wil hij alles heel graag ontdekken. Als er een auto langs hem heen komt, dan vindt hij dat nog wel een beetje spannend, maar gelukkig herstelt hij zich heel erg goed en gaat dan gewoon weer lekker mee. Als wij met hem binnen zijn, dan wil hij heel graag knuffelen en aandacht hebben en maakt hij veel meer contact dan als hij buiten is. Met andere honden kan Arturo het uitstekend vinden, hij vindt ze erg leuk en speelt heel graag met ze. Arturo vindt katten niet zo leuk, hij wil graag achter ze aan en dat kan niet de bedoeling zijn. Daarom lijkt het ons niet verstandig om hem in een gezin met katten te plaatsen. Arturo is lief voor mensen en ook voor kinderen, maar gezien zijn postuur en alles wat hij nog moet leren, lijkt het ons niet verstandig hem in een gezin met kleine kinderen te plaatsen. Een gezin met wat oudere kinderen, vanaf een jaar of 16 is geen probleem voor hem. Arturo is gewoon een heerlijke hond die aan het begin van zijn leven staat en zijn leven heel graag wil delen met zijn eigen familie. Komt u gauw eens langs om kennis met hem te maken?

Arturo1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen