Avuc

AvucEen prachtige, gespierde en vreselijk lieve pointer van 3 jaar jong.

Avuc is een hele zachte hond, zij is heel erg vriendelijk en zacht. Zij zoekt constant contact met je en wil gewoon heel erg lief gevonden worden. Avuc komt uit Turkije, waar zij is gevonden… Gelukkig is zij opgevangen daar en nu heeft zij natuurlijk een gouden toekomst voor zich waar mensen van haar zullen houden, voor haar zullen zorgen en waar zij heel erg gewenst is!

Avuc is vreselijk sociaal, naar alle mensen, naar kinderen, naar andere honden en zelfs naar katten. Als de kat honden gewend is in ieder geval. Zij snuffelt aan ze en maakt echt contact met ze, heel bijzonder voor een pointer! Wij denken dat als een kat bang voor haar is en deze weg zal rennen, zij hier wel achteraan zal gaan, maar als de kat zelfverzekerd is, dan kan zij prima met een kat samenleven.

Avuc is een slimme dame die heel graag dingen wil leren en zij wil alles graag voor je doen! Avuc zoekt liefdevolle mensen die altijd voor haar willen zorgen en haar een geweldig thuis willen bieden! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

 

Avuc1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen