Baby is geadopteerd

Baby (640x558) Baby-001 (640x624) Baby-002 (640x604) Baby-003 (640x512) Baby-004 (534x640) Baby-005 (640x598) Baby-006 (640x596) Baby-007 (640x464) Baby-008 (640x421)Baby; een prachtig, heel erg lief en zachtaardig meisje van ruim 1 jaar jong! Baby is een heel vriendelijk meisje  dat heel veel steun zoekt bij mensen, ontzettend graag bij je is, ontzettend graag met je knuffelt en tja, zij is gewoon een heel bijzonder meisje. Baby komt uit Spanje, waar zij samen met haar intens lieve moeder in de opvang aldaar is achtergelaten. Haar lieve moeder heeft inmiddels een liefdevol thuis gevonden en nu hopen wij dat Baby ook een fijne toekomst in het verschiet heeft. Baby is stapel op andere honden en wij denken dat zij het ontzettend fijn zal vinden om in haar nieuwe familie een andere hond te hebben. Een maatje, een stukje steun wat zij haar hele leven al van haar moeder heeft gekregen. Baby kan het dus geweldig vinden met andere honden en begrijpt alle regels uitstekend. Zij is echter doodsbang voor katten en wij denken niet dat zij het heel erg leuk zal vinden om in een gezin met katten te komen wonen. Met alle vreemde mensen en ook met kinderen kan Baby het prima vinden, zij vindt iedereen geweldig en wordt erg blij van menselijk gezelschap. Baby heeft een ontzettend zacht karakter en een hart van goud. Zij is vreselijk lief en aanhankelijk en zoekt hele lieve mensen die haar zullen steunen, die haar liefhebben, die haar in alle rust laten wennen aan haar nieuwe leven en die haar heel gelukkig willen maken. Dan krijgt u een ontzettend leuke, blije en lieve dame in huis die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw langs om haar in levende lijve te ontmoeten?

2 reacties op Baby is geadopteerd

  • Wat een schatje!!! Ik zoek nog net zo’n lief hondenmeisje als mijn witte boxer odile.we zijn altijd thuis.we hebben grote tuin.geen katten.en woon aan natuurgebied.odile speelt en knuffelt net zo graag.tot gauw!!

  • Lieve Baby.

    Heel graag zouden wij een keer kennis met je willen maken samen met onze reu Joe.

    Groetjes

    Frank en Esther Oort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen