Balu; Geplaatst op 2 april

Balu-001 (640x631)Een fantastische knul van ruim 4 jaar jong die op zoek is naar een heel liefdevol thuis!

Balu is echt een geweldige hond, hij is makkelijk, rustig, lief, luistert goed, kan uitstekend met andere honden, met katten en met kinderen opschieten en is een hond die ontzettend geniet van zijn leven! Balu komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij is liefdevol opgevangen in een opvang aldaar en mocht mee naar Nederland komen, waar hem ongetwijfeld een gouden toekomst wacht. Toen Balu net bij ons was, bleek hij niet goed te lopen. Zij hebben foto’s laten maken van zijn achterpoten en het bleek dat hij vroeger een ongeluk heeft gehad waardoor 1 achterpoot gebroken is geweest. Dit was wel weer aan elkaar gegroeid, maar niet goed waardoor hij veel pijn bleef hebben. En daarom hebben wij toen besloten zijn poot te laten amputeren. En hij is geweldig herstelt hiervan. Binnen een dag liep hij weer prima en hij redt zich nu ook heel goed op 3 poten!

Balu zit bij een lieve pleegmoeder en daar heeft hij ook laten zien hoe geweldig hij is. Hij gaat lekker los mee op de wandeling, luistert heel goed, geniet van zijn rust en vooral van heel erg knuffelen. Balu is de meest geweldige schat die wij ons kunnen voorstellen en wij denken dat hij heel veel mensen ontzettend gelukkig kan maken met zijn komst!

Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere hond? Hij zal u erg gelukkig gaan maken, dat is een ding wat zeker is!

Balu (640x605)

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/7f1hQgBLfvM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen