Banjer; geplaatst 27 juni

Banjer (640x538) Banjer-001 (554x640) Banjer-002 (640x584) Banjer-003 (640x454) Banjer-004 (628x640) Banjer-005 (456x640) Banjer-006 (640x534)Banjer; een ontzettend grote knul met een heel klein hartje van anderhalf jaar jong! Banjer is groot, Banjer is lief, Banjer denkt dat hij maar heel klein is en Banjer springt het liefst in je armen om je te vertellen hoe ongelooflijk leuk hij je vindt en hij vindt het dan compleet normaal dat hij je een kus in je gezicht komt geven. Banjer is dus een grote knul, hij kan ontzettend hard rennen, heeft een enorm gespierd lichaam en hij geniet van alles wat er om hem heen gebeurd. Hij vindt het dus heerlijk om te knuffelen, kan redelijk goed aan de riem lopen, vindt luieren ook geweldig, is heel erg sociaal en vertrouwd op je en zoekt steun bij je. Banjer komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Vervolgens is hij liefdevol opgevangen bij mensen en heeft daar geleerd wat het leven in een huis is, wat het is om een veilige haven te hebben. Banjer is ontzettend sociaal met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Hij vindt het geweldig om met andere honden te spelen en voor hem is dit allemaal de normaalste zaak van de wereld. Hij maakt lief kennis met katten die blijven zitten voor hem, zijn grote neus snuffelt aan de kat en hij vindt dat helemaal prima. Omdat er jacht in Banjer zit, denken wij dat hij wel achter een kat aan zal gaan die voor hem wegrent, katten die zelfverzekerd zijn en die niet onder de indruk van hem zijn, zouden prima met hem kunnen samenwonen. Banjer is lief voor kinderen, maar gezien zijn formaat en het feit dat hij het normaal vindt om een knuffel te halen lijkt het ons niet verstandig hem in een gezin te plaatsen met hele kleine kindjes. Met iets oudere kinderen is het geen probleem. Banjer zoekt lieve mensen die hem net zo leuk vinden als wij, die hem heerlijk de beweging geven die hij nodig heeft, die hem de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe familie en natuurlijk mensen die het niet erg vinden dat hij af en toe een grote knuffel komt halen! Wees van harte welkom om in levende lijve kennis met deze kanjer te maken!

Één reactie op Banjer; geplaatst 27 juni

  • Wij willen heel graag een optie nemen op Banjer, hij lijkt een geweldige hond voor ons gezin. Graag komen we zaterdag met hem wandelen, graag horen we of dat kan.
    Met vriendelijke groet,
    Annahes Boezeman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen