Beamer geplaatst op 15 maart

Beamer (580x640) Beamer-001 (525x640)

Een enthousiaste, blije en vrolijke stafford van 2 jaar jong!

Beamer is een blije hond met een heel sociaal karakter. Hij is stapel op mensen, wil heel graag nieuwe dingen leren, is altijd blij, is heel sociaal naar alles en iedereen en hij is een mannetje dat heel graag een nieuw gezin wil hebben! Beamer is als pupje bij een gezin komen wonen. Daar is hij gewend aan het leven in huis en hij is dan ook keurig zindelijk, kan een poosje alleen thuis blijven, is supergoed met andere honden, kan uitstekend met katten opschieten en hij is gewend en opgegroeid met kleine kinderen. Ook kent hij zijn commando’s en hij is gewoon een hele leuke hond!

Maar er was natuurlijk een reden dat Beamer bij ons in de opvang is gekomen en dat is dat hij zijn voerbak ging beschermen tegenover de kinderen. De kinderen waren heel klein en mogelijk dat zij ooit eens eten van hem hebben afgepakt of iets anders, maar daar had hij op een gegeven moment genoeg van en hij ging zijn voerbak beschermen. Dit alleen tegenover de kindjes, niet naar zijn baasjes toe. De kinderen stonden voor hem dus duidelijk lager in de roedel en dat is de reden geweest… Beamer laat ook hier bij ons rustig zijn voer afpakken, geen enkel probleem. Beamer is verder geweldig met kinderen, maar omdat hij dit stukje heeft laten zien, plaatsen wij hem uiteraard niet in een gezin met kinderen. Verder is Beamer echt probleemloos en ongelooflijk leuk!

Beamer zoekt lieve mensen die weten hoe energiek een stafford is, mensen die hem duidelijkheid kunnen geven en die heel erg van hem gaan houden! Komt u gauw eens langs om deze spetter te trakteren op een heerlijke wandeling? Hij zal zielsgelukkig zijn u te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen