Bella geplaatst op 9 maart

Bella-002 (618x640) Een heel klein wondertje van 11 jaar jong die heeeeel weinig nodig heeft en die met alles zielsgelukkig zal zijn.

Bella werd gevonden, in Spanje, op straat… Dit kleine krummeltje had al een heel leven achter de rug en is toen op straat gezet… Zij moest in de opvang geopereerd worden aan haar oogjes, iets onschuldigs en zij werd gesteriliseerd. Toen zij op het punt stond om naar een lief gastgezin te gaan vonden zij haar in een plas bloed… De dierenartsen zijn direct gaan opereren en zij bleek een gescheurde milt te hebben… Alles is uit de kast getrokken om dit kleintje erdoor te helpen en Bella heeft gevochten! En na alle goede zorgen van de dierenarts, de verzorgers en haar gastgezin is deze kleine meid erdoorheen gekomen. Zij werd weer sterker, genoot van haar wandelingetjes en speelde zelfs af en toe. Maar meestal slaapt deze kleine meid natuurlijk.

En nu mocht zij mee naar Nederland waar wij hopen op een heel klein mandje met een heel klein kussentje dat speciaal voor haar is, waar zij altijd naar toe mag gaan om te slapen. Daarnaast zoeken wij hele lieve mensen die haar dat laatste stukje van haar leven aangenaam willen maken. Die lief voor haar zijn, haar knuffelen, kleine wandelingetjes met haar maken en niets van haar vragen. Dan zal dit meisje zich in de hemel wanen en intens genieten en rust kunnen vinden…

Bella kan prima met andere honden opschieten en ook kan zij het uitstekend vinden met katten. Wij denken dat kleine kindjes voor haar een beetje teveel van het goede zullen zijn, zij heeft net iets meer rust nodig. Maar een plekje met oudere kinderen is geen enkel probleem.

Wilt u dit intens bijzondere, piepkleine grietje dat plekje geven alstublieft?

Bella-001 (623x640)Bella (559x640)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen