Billie

BillieEen grappige, vrolijke en blije knul van bijna 7 jaar jong

Billie is een bijzondere hond, hij lijkt veel op een bouvier, maar is dit niet helemaal. Hij heeft wel de krullen en de vacht en hij zou mogelijk wel willen dat hij een bouvier was… Billie is een hond die heel erg vrolijk is, heel erg blij is en enorm gek is op mensen. Hij komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij heeft een thuis gehad, dat kan niet anders. Hij kent al een aantal dingen, kan netjes aan de riem lopen, geniet van een warme mand en tja, daar is hij natuurlijk ook weer naar op zoek! Wij kwamen Billie tegen op een filmpje vanuit Spanje. Hij was niet degene waar het filmpje over ging, maar hij viel wel direct op. Wij zagen steeds zijn grote kwispelende staart en zijn heerlijke kop en zodoende mocht hij ook mee naar Nederland. Ook hier zien wij weer zijn vrolijke karakter en hij is gewoon een hele lieve hond. Hij heeft uren achtereen op de trimtafel gestaan en hij liet echt alles toe. Wij mochten hem borstelen, zijn klitjes tussen zijn tenen weghalen, wassen en föhnen, hij vond alles goed!

Billie kan het uitstekend vinden met andere honden en hij zou prima met andere honden samen kunnen wonen. Met katten kan hij het niet zo goed vinden, hij vindt ze niet leuk en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Wij weten niet of Billie met kinderen is opgegroeid en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar is geen enkel probleem. En als u kinderen op bezoek krijgt, is dat ook geen probleem voor Billie. Billie moet natuurlijk wennen aan zijn nieuwe leven, maar wij denken dat Billie zich ontzettend graag aan wil passen!

Komt u gauw eens kennis maken met deze ontzettend leuke hond?

Billie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen