Bine

Een heel energiek, mooi en grappig meisje van 4 maanden jong. Bine is een vrolijk meisje dat werkelijk gek is op mensen! Zij vindt mensen echt geweldig en wil heel graag bij ons zijn! 

Zij is in Spanje gevonden en vervolgens in een opvang in Spanje gekomen. Daar heeft zij het natuurlijk goed gehad, maar zij is natuurlijk op zoek naar een eigen familie om gelukkig te worden. 

Bine is een kruising met een podenco en kan al best hardrennen! Bine is een meisje dat natuurlijk alles nog moet leren en omdat zij zo gek is op mensen, is het voor haar belangrijk dat het alleen thuis blijven rustig wordt opgebouwd. Zij snapt het waarschijnlijk nog niet en heeft hier dus de tijd voor nodig. Verder wil Bine alles voor je doen en is zij heel slim en zal alles snel onder de knie hebben. 

Een cursus zal leuk voor haar zijn, maar de basis is het belangrijkst van alles. Bine heeft mensen nodig die van haar houden, die er voor haar zijn, de haar stabiliteit bieden en die consequent zullen zijn. Bine is gek op mensen, op kinderen en op andere honden. Zij vindt ze allemaal even leuk. En wij denken dat zij ook prima met katten op zal kunnenschieten. 

Bine is dus heel sociaal, vrolijk, lief en vriendelijk en op zoek naar haar familie! 

Bine heeft op 5 september 2013 haar eigen thuis gevonden.

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen