Bishocho

Een prachtig ventje van 10 weken jong die op zoek is naar een heel fijn thuis! Biscocho is een kruising herdertje met halflang haar, hij is werkelijk geweldig om te zien! 

Biscocho is gevonden, samen met zijn broertjes en zusjes, in Spanje. Gelukkig dat deze familie gevonden is, zij zijn nog zo klein. Biscocho mocht mee naar Nederland waar hij tenminste een kans heeft op een prachtig leven. 

Biscocho is een hondje dat heel slim is en graag voor zijn baasjes wil werken. Hij moet natuurlijk alles nog leren en zijn nieuwe familie moet zich realiseren dat zij een heel jong diertje een thuiswillen geven. Hij moet nog zindelijk worden, nog leren om alleen thuis te blijven, aan het riempje lopen, de stad, alle geluiden, noem maar op. En hij heeft stabiliteit nodig! 

Biscocho is een hondje dat heel nieuwsgierig is en graag van alles wil ontdekken. Hij is een heerlijke jongeman die aan het begin van zijn leven staat en heel graag een eigen familie wil hebben.  


Biscocho heeft op 5 september 2013 zijn eigen thuis gevonden.

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen