Bob; geplaatst op 3 januari

Puffy (640x637)Onze ongelooflijk geweldige Bob van 4 jaar jong

Bob is zo’n geweldige hond, zo lief, zo bijzonder en wij zoeken dan ook een geweldige plek voor deze knul om de rest van zijn leven door te brengen! Bob is in het begin van 2013 bij ons in de opvang gekomen, ruim 10 kilo te zwaar, maar ontzettend lief!

Er kwamen hele lieve mensen die hem een heerlijk thuis wilden geven en vol trots ging Bob mee. Bob viel de nodige kilo’s af, was zielsgelukkig met deze mensen en dat was beslist wederzijds! Zij maakten heerlijke wandelingen met hem, gaven hem ontzettend veel liefde en zijn toekomst leek bepaald. Maar deze mensen wonen 3 hoog en iedere dag moest Bob meerdere malen 3 trappen op en af. En daar ging Bob problemen mee krijgen. Hij is wat stram in zijn achterhand en hij was de afgelopen tijd een aantal keren van de trap gevallen en dat wilden zijn lieve baasjes niet voor hem. Zij wilden hem dat niet meer aandoen en waren heel bang dat hij een keer heel naar terecht zou komen. En daarom hebben zij voor Bob gekozen en hebben hun grote liefde terug naar de opvang gebracht, in de hoop dat Bob een fijn thuis zou vinden waar hij geen trappen hoeft te lopen. En daar zijn wij nu naar op zoek.

Bob is een makkelijke knul, kan prima met andere honden opschieten, kan een poosje alleen thuis blijven, is gewend aan autorijden en aan het openbaar vervoer, hij kan lekker mee naar een restaurant, houdt van knuffelen en wandelen en heeft eigenlijk maar weinig nodig om gelukkig te zijn. Bob kan prima met alle mensen opschieten en geniet van alles in zijn leven! Wij denken niet dat het voor Bob leuk zal zijn om in een gezin met kleine kinderen te wonen, dat is mogelijk iets te druk voor hem, kinderen die wat ouder zijn moet geen probleem zijn. Verder is hij echt de meest geweldige hond die wij ons kunnen voorstellen en wij gunnen hem een ontzettend fijne plek waar hij gelukkig mag worden!

Komt u gauw eens kennis maken met deze spetter?

 

Puffy-001 (518x640)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen