Bobo geplaatst op 13 januari

BoboEen heerlijke, gezellige knuffelkat van 3 jaar jong

Bobo is een knul die ontzettend lief is, die ontzettend graag wil knuffelen en die het gezelschap van mensen buitengewoon op prijs stelt. Hij kan bijna de hele dag bij je in de buurt zijn en geniet van ieder lief woordje en iedere aai over zijn koppie.

Bobo heeft vanaf dat hij kitten was in een gezin gewoond, maar was daar niet gelukkig. Hij ging zichzelf op een gegeven moment ontwikkelen tot een volwassen kater en toen kwam er wat strijd met de andere katten in huis. Deze situatie was niet meer houdbaar en zodoende is hij in een andere opvang terecht gekomen. En sinds een aantal maanden is hij nu bij ons en wij hebben alle tijd genomen om hem te observeren. En wij zien hier eigenlijk geen grote problemen met de andere katten waar hij bij verblijft. Hij loopt rustig tussen de andere katten en maakt hier nooit ruzie. Wij denken dan ook dat hij prima met bijvoorbeeld een poesje samen zou kunnen leven maar misschien is het beter voor hem om als enige kat ergens te wonen en zijn mensen helemaal voor zichzelf te hebben.

Met honden kan Bobo het prima vinden en hij is daar helemaal niet van onder de indruk. Ook voor kinderen zal Bobo een hele leuke kat zijn, hij maakt zoveel contact met je, heel leuk om te zien. Bobo is echt een ontzettend leuke kat die het verdient om een heel lief gezin te treffen waar hij weer gelukkig mag worden. Bobo is er aan gewend om ook naar buiten te kunnen, dat gunnen wij hem daarom ook in zijn nieuwe thuis.

Komt u gauw eens langs voor hem?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen