Bonbon is geadopteerd

Bonbon (640x616) Bonbon-001 (640x600) Bonbon-002 (634x640) Bonbon-003 (640x537) Bonbon-004 (612x640) Bonbon-005 (640x592)Bonbon; een bijzonder grappig uitziend knulletje van bijna 3 jaar jong die op zoek is naar zijn eigen familie! Bonbon is een mannetje dat het leven heerlijk vindt. Hij geniet van alles om hem heen, is heel erg sociaal, mag graag mee gaan wandelen, is vrolijk en vindt het heerlijk om te knuffelen! Dit kleine mannetje komt uit Turkije, waar hij is gevonden en vervolgens in een grote opvang terecht is gekomen. En daar werd hij opgemerkt en dat kan ook niet anders, dit koppie vergeet je nooit meer! Bonbon is nu bij ons in de opvang en wij mogen hem helpen zoeken naar een heel fijn en liefdevol thuis! Bonbon is erg sociaal met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend! Hij vindt katten een beetje gek, maar weet precies wat zij bedoelen en hij zou prima samen kunnen wonen met een kat. Hij is gek op mensen en vindt bijna ieder mens erg leuk! Ook voor kindjes is hij lief. Omdat wij niet weten of Bonbon opgegroeid is met kleine kindjes, plaatsen wij hem liever niet in een gezin met kinderen onder de 8 jaar. Als u kleine kindjes op bezoek krijgt, is dit echter geen enkel probleem. Bonbon heeft echter 1 dingetje waar wat aandacht aan besteed moet worden. Bonbon is namelijk een hondje dat het graag voor zijn baasje of vrouwtje op neemt, hij deinst dan nergens voor terug. En hij moet echt nog leren dat hij niet de leider van de roedel is, maar dat zijn baasjes dat zijn. Als dit duidelijk is voor hem, dan krijgt hij veel meer rust en zal dit gedrag gaan verdwijnen. Voor Bonbon zoeken wij lieve mensen die hem een liefdevolle toekomst willen bieden, die lekkere wandelingen met hem gaan maken, die hem weer laten weten hoe het is om een eigen familie te hebben en mensen die hem natuurlijk de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe leven. Dan krijgt u een leuk, vrolijk, grappig en slim ventje in huis die erg dankbaar zal zijn! Komt u gauw langs voor hem?

3 reacties op Bonbon is geadopteerd

 • Ook op deze manier wil ik aangeven dat ik morgen graag naar bonbon zou willen komen kijken met mijn andere hondje Darla uit Polen nu 8/9 jaar oud.
  We moeten vanuit Heerlen komen en halen het misschien niet om voor 4 uur aanwezig te kunnen zijn. Is er dan wel nog iemand die ons kan helpen de zaken af te ronden?

  In spannende afwachting,
  met vriendelijke groet,

  Maria Meerts

 • Hallo,

  Ik had gisteravond gereageerd alleen blijkt dat ik mijn mail niet meer in kom.
  Zouden jullie mij op deze mail adres willen benaderen, wil hem graag zien.

  Bedankt.

 • Hallo

  Zou ik een deze dagen langs kunnen komen om Bonbon te zien.

  Vriendelijke groet, Mariska Jonker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen