Boris geplaatst op 29 maart

BorisEen piepklein mannetje van net 1 jaar jong met grootheidswaanzin!

Een tijdje geleden kregen wij een telefoontje van onze dierenarts, de eigenaren van Boris zaten met hun handen in het haar. Zij konden Boris niet meer houden omdat hij beet als hij zijn zin niet kreeg. Hij heeft dus geleerd dat het helpt als hij dit doet en besloot daarom de hele dag wat er gebeurde, zijn baasjes hadden niets meer te vertellen… En toen kwam de vraag of wij Boris wilden opvangen. En natuurlijk is dit kleine mannetje welkom. Dat Boris een bijzonder kereltje is was al snel duidelijk. Hij werd inderdaad boos als hij dingen moest doen die hij niet wilde en nog steeds is hij verre van makkelijk. Maar inmiddels kan hij weer uitstekend met andere honden overweg, gaat hij braaf in zijn benchje en hij maakt kleine stapjes voorwaarts.

Wat wij merken is dat Boris heel graag dingen doet voor een koekje en dat hij helemaal gek is op een balletje. En dat biedt mogelijkheden voor hem om hem te trainen. Boris kan niet zomaar bij mensen komen wonen, hij heeft echt mensen nodig die hem als hond behandelen, die altijd consequent zijn, die hele duidelijke regels aan hem geven en die natuurlijk niet bang voor hem zijn. Ook zoekt hij baasjes die hem allemaal nieuwe dingen gaan leren en die leuke dingen met hem gaan ondernemen. Boris heeft toen hij een paar maanden jong was ook een operatie aan 1 van zijn pootjes gehad, dit is keurig herstelt al gebruikt hij dit pootje niet altijd. Maar hij kan net zo hard rennen als andere hondjes van zijn postuur.

Wees van harte welkom om kennis te maken met dit piepkleine en bijzondere hondje!

Boris2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen