Bruno is geadopteerd

brunoS brunoS1 BrunoS2 brunoS3 brunoS4 brunoS5 brunoS6Bruno; een werkelijk prachtige hond met de meest prachtige ogen die wij ons kunnen voorstellen van ruim 1 jaar jong. Bruno is een jongeman die tot nu toe weinig geluk heeft gekend in zijn leven en wij hopen dat hier nu verandering in gaat komen. Bruno komt uit Bosnië, waar hij op straat is gevonden… Hij was toen nog erg jong. Vervolgens is hij opgevangen in een opvang aldaar en daar heeft hij gewoond tot hij naar Nederland mocht komen. Helaas heeft Bruno niet zo’n fijn leven gehad en vertrouwd hij mensen niet zomaar. Hij kan nog maar amper aan de riem lopen, heeft tijd nodig om aan je te wennen en vindt het allemaal nog wat spannend. Maar aan de andere kant zien wij ook hoe ontzettend graag Bruno zijn best voor je wil doen, hoeveel contact hij met je maakt en hoe vreselijk graag hij het goed wil doen. En dat is beslist bijzonder te noemen, zeker als wij zijn staart zien kwispelen als hij je kent.  Bruno vindt het erg fijn om bij andere honden te zijn, hij is onderdanig, kent de hondentaal uitstekend, speelt graag met ze en wij denken dat het voor Bruno geweldig zal zijn om in zijn nieuwe familie een andere hond aan zijn zijde te hebben. Helaas was het voor Bruno nog te spannend om hem met katten kennis te laten maken en daarom kunnen wij nog niet zeggen hoe met katten om zal gaan. Omdat Bruno veel dingen nog heel spannend vindt en zo onzeker is, plaatsen wij Bruno niet in een gezin met kinderen. Bruno is op zoek naar hele lieve mensen die hem begrijpen, die hem de tijd gaan geven om overal aan te wennen, die hem met rust en liefde het vertrouwen gaan geven wat hij zo nodig heeft. Dan krijgt u een ontzettend trouwe jongeman die heel voorzichtig zijn hart voor u open zal zetten! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere knul?

Één reactie op Bruno is geadopteerd

  • Ik ben zeer geinteresseerd in Bruno. Graag wil ik in contact komen over deze hond. Wilt u mij aub bellen op 06-42525779.
    Vriendelijke groet,
    Karin Tiggelaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen