Cali geplaatst

Cali (640x618) Cali-001 (571x640) Cali-002 (527x640) Cali-003 (640x509)

Cali; een vrolijk, blij, vriendelijk en leuk meisje van ruim 2 jaar! Cali is een sprankelend meisje dat gek is op alle mensen, op spelen, op wandelen en zij geniet intens van haar leven. Cali komt uit Spanje, waar zij samen met haar broertje en zusje in de opvang is gebracht. Zij hebben een huis gehad en kennen al een heleboel dingen en zijn dan ook niet bang gelukkig! Cali is een heerlijk meisje dat het heerlijk vindt om bij je te zijn, om te knuffelen, om te spelen en om samen te rennen en nieuwe dingen te ontdekken. Zij kan het uitstekend vinden met alle andere honden, kan het prima vinden met katten en zij vindt kinderen ook helemaal geweldig! Cali is soms een beetje druk, maar kan ook als een klein meisje uren liggen slapen. Cali is gewoon een heerlijk hondje dat het geweldig zal vinden om in een leuk gezin of bij leuke mensen te komen wonen en samen de toekomst in te stappen. Deze schat zal er iedere dag weer een feestje van maken! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

7 reacties op Cali geplaatst

 • Hoi mama Suus!! 😛

 • We kunnen niet wachten tot ze bij ons komt 😆 😆 😆

  • Hallo Susanne, Coen, Cas en Jens,

   Klopt het dat jullie Cali hebben geadopteerd?
   Wij hebben haar zusje Anouk geadopteerd. We zijn ontzettend blij met haar maar hebben wel moeite gehad dat we haar destijds bij haar hebben weggehaald. Gelukkig zagen we
   Volgens mij is ze net als Anouk een ontzettend lieve en grappige hond die graag op haar achterpootjes staat om aandacht te vragen:-)
   Ik zou het leuk vinden om nog even een korte reactie te krijgen, zodat ik weet dat het haar zusje ook goed gaat. Ze zijn natuurlijk samen met hun broertje bijna 3 jaar samen geweest.

   Hallo Susanne, Coen, Cas en Jens,

   Klopt het dat jullie Cali hebben geadopteerd?
   Wij hebben haar zusje Anouk geadopteerd. We zijn ontzettend blij met haar maar hebben wel moeite gehad dat we haar destijds bij haar hebben weggehaald. Gelukkig zagen we
   Volgens mij is ze net als Anouk een ontzettend lieve en grappige hond die graag op haar achterpootjes staat om aandacht te vragen:-)
   Ik zou het leuk vinden om nog even een korte reactie te krijgen, zodat ik weet dat het haar zusje ook goed gaat. Ze zijn natuurlijk samen met hun broertje bijna 3 jaar samen geweest. Groeten uit Groningen, Jolanda

   • Ik zie dat mijn bericht niet helemaal duidelijk is overgekomen, delen van zinnen zijn weggevallen en zie zelfs dat het er dubbel staat. hoop dat desondanks de vraag wel duidelijk is;-)

   • Sorry dat ik t nu pas lees! Maar wij hebben inderdaad Cali geadopteerd en wat een schatje is ze zeg!! We genieten enorm van haar en t is echt een aanwinst. Ze is gek op onze kinderen en op ons. Ze knuffelt heel graag en zit graag bij ons. Ze maakt t echt heel erg goed. 2 weken meegeweest op vakantie naar Frankrijk en ook dat ging vlekkeloos. We zijn super blij met haar!
    Groetjes Susan

  • Hoi mam Suus!!! 😛 !

 • Net als Anouk een schatje! Het lijkt me verstandig een afspraak te plannen, morgenochtend zal ik maar eens telefonisch contact opnemen, dat werkt wellicht handiger dan via de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen