Candy geplaatst op 3 maart

Candy-002 (582x640)Een prachtige kruising basset hound van 9 maanden jong met heerlijke ruwe haren, een eigenwijs koppie en een heerlijk sociaal karakter!

Candy is een grappige, vrolijke en lieve griet die het heerlijk zal vinden om ergens heel erg welkom te zijn! Candy komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Zij heeft de afgelopen tijd in een opvang aldaar geleefd en heeft zich ontzettend goed aangepast. En ook hier heeft zij zich aangepast en geniet met volle teugen van alles wat iedere dag haar weer brengt. Candy is een heel sociaal meisje, kan met iedereen goed opschieten, is vrolijk, volgt natuurlijk haar neus en geniet van alles. Candy kan uitstekend met alle andere honden overweg, vindt katten leuk en zou hier prima mee kunnen samen leven, is lief voor kinderen en kan al best redelijk goed aan de riem lopen. Natuurlijk moet Candy nog een heleboel leren, maar zij zoekt graag contact met je en wil heel graag! Een cursus zou erg leuk voor haar zijn. Candy heeft natuurlijk een jachtinstinct gezien haar ras en daar moeten haar nieuwe baasjes rekening mee houden. Een geweldig meisje dat ontzettend graag haar eigen familie wil hebben en die u heel erg dankbaar zal zijn!

Komt u eens langs in de opvang om in levende lijve kennis met haar te maken?

Candy-001 (640x570)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen