Chaplin geplaatst op 15 maart

Chaplin-003 (551x640)Een waanzinnig leuk kereltje van 2 jaar jong met een heerlijk koppie en een zelfverzekerd karaktertje!

Chaplin is heel erg leuk om te zien met zijn witte lijfje en zijn bijzondere tandjes die van onderen een beetje uitsteken. Maar Chaplin vindt alles aan zichzelf leuk en dat is prachtig om te zien! Chaplin komt uit Spanje, waar hij gevonden is, samen met zijn zusjes. Hij heeft daar de afgelopen tijd gewoond en hij was nu zover dat hij mee mocht komen naar Nederland! Chaplin is dus een grappig mannetje dat het heerlijk vindt om lekker te wandelen en met je op stap te gaan. Hij geniet van alle aandacht die hij krijgt en is dan helemaal in zijn nopjes. Chaplin kan het uitstekend vinden met andere honden, met grote en met kleine honden, voor hem is iedereen prima. Met katten kan hij het niet zo goed vinden. Chaplin is een hondje dat wel duidelijke regels moet krijgen omdat hij zo zelfverzekerd is. Hij moet even wat de bedoeling is en hij is echt slim genoeg om dit te begrijpen. Een cursus of training zou erg fijn voor hem zijn en dat zal hij ook ontzettend leuk vinden. Omdat Chaplin best een zelfverzekerd mannetje is, denken wij dat hij niet helemaal op zijn plaats is in een gezin met kleine kindjes. Kinderen die wat ouder zijn is geen probleem voor hem. Als u kleine kindjes op bezoek krijgt, is dit natuurlijk geen enkel probleem voor hem.

Tja, Chaplin is een bijzonder leuk hondje en hij zoekt bijzonder leuke mensen die hem net zo leuk vinden als wij en die helemaal voor hem willen gaan! Komt u eens een lekkere wandeling met dit kleine mannetje maken?

Chaplin (640x596)Chaplin-001 (640x562)Chaplin-002 (640x594)Chaplin-004 (629x640)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.



zooplus.nl


algemeen