Curtis geplaatst op 4 maart

Curtis (586x640) Een werkelijk prachtige hond van ruim 1 jaar jong die het heerlijk zal vinden om zijn leven bij lieve mensen voort te zetten!

Curtis is een ontzettend sociale, vriendelijke, zachtaardige knul die natuurlijk nog een aantal dingen moet leren, maar dat ontzettend graag wil! Curtis komt uit Spanje, waar hij als jonge knul is gevonden op straat… Vervolgens heeft hij maanden in een opvang aldaar gezeten en nu mocht deze spetter mee naar Nederland, waar hem ongetwijfeld een geweldige toekomst in het verschiet ligt. Curtis is een krachtige hond maar hij kan geweldig goed aan de riem lopen, hij vindt het heerlijk om te wandelen en te spelen, hij is zelfverzekerd en hij wil heel graag zijn best voor je doen. Daarnaast kan Curtis het uitstekend vinden met alle andere honden en kent hij de hondentaal heel erg goed. Curtis kan het niet zo goed vinden met katten en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Curtis is een hond die lief is voor kinderen, maar omdat wij niet weten of hij met kleine kinderen is opgegroeid, plaatsen wij hem liever niet in een gezin met kleine kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen enkel probleem voor hem. Curtis doet alles voor een koekje en is hierdoor ontzettend goed te trainen. Hij is gewoon een geweldige hond die natuurlijk moet wennen aan zijn nieuwe leven in een liefdevol thuis, maar u ontzettend dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens langs om hem in levende lijve te ontmoeten? Hij wil heel graag een lekkere wandeling met u gaan maken!

Curtis-001 (640x440)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen