Curu is geadopteerd

Curu (616x640) Curu-002 (640x611) Curu-004 (640x527)Curu; een vreselijk lief kereltje van ruim 3 jaar jong die op zoek is naar zijn eigen familie! Curu is een heel speciaal mannetje dat een onvoorstelbaar doorzettingsvermogen heeft, ongelooflijk lief en sociaal is en echt een klein lot uit de loterij is! Want Curu heeft al best veel meegemaakt in zijn nog zo jonge leven, maar ondanks dat is hij nog altijd de aller- allerliefste! Curu komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Toen hij bij de dierenarts kwam voor zijn inentingen bleek er iets mis te zijn met zijn hartje wat verder onderzocht moest worden. Hij kreeg een echo en het bleek dat zijn hartklep niet goed sloot. Dit had bij zijn geboorte dicht moeten gaan, maar dat was niet helemaal gelukt. Gelukkig kon dit geopereerd worden en dat is dan ook gebeurd. Een specialist heeft zijn hartklepje gemaakt en hij is inmiddels weer helemaal gezond verklaard. Zijn hart doet het weer uitstekend en hij heeft zich hier goed doorheen geslagen. Hij is nu net als alle andere honden en hij kan hier gewoon heel oud mee worden, hij hoeft geen medicatie of andere dingen te hebben, hij is gewoon gezond! Het lijkt alsof het leven van Curu nu pas kan beginnen en wij mogen hem helpen zoeken naar een nieuwe familie waar hij erg welkom is! Curu is een knulletje dat altijd lief is, vrolijk, blij, gezellig en sociaal. Hij is gek op mensen, op kinderen, op andere honden, op katten, op vreemde mensen, hij vindt eigenlijk alles helemaal leuk en dat maakt dat hij heel snel gelukkig zal zijn. Hij vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, hij geniet van knuffelen, hij geniet van de zon en hij zoekt nu lieve mensen die hem heel graag een lid van hun gezin willen maken. Natuurlijk moet Curu de tijd krijgen om weer te wennen aan zijn nieuwe leven, maar wij weten zeker dat hij daar heel erg zijn best voor zal gaan doen. Een tophondje dus, op zoek naar dat ene gouden mandje waar hij lekker in mag komen liggen! Komt u gauw langs voor deze kleine spetter?

Één reactie op Curu is geadopteerd

  • Ik zou heel graag binnenkort langs komen om kennis te maken met curu en te kijken of ons gezin hem een fijne plek kan bieden.
    We wonen vlak bij in Hattem. Graag horen we wanneer we een afspraak kunnen maken.
    0642251832
    Vr groeten
    Marinka van Houselt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen