Davo geplaatst

Davo-001 (640x587)Een schitterende, leuke en blije knul van net 1 jaar jong!

Davo is echt een plaatje om te zien met zijn glimmende vacht, met zijn mooie oortjes en zijn lieve ogen. Davo is een leergierige hond, hij wil heel graag voor je werken en zoekt veel contact met je. Hij vindt het heerlijk om bij je te zijn, met je te wandelen en hij vindt het ook heerlijk om te knuffelen. Davo komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij is vervolgens liefdevol opgevangen en mocht nu mee naar Nederland komen waar wij hopen op een fantastische toekomst voor hem! Davo is een sociale hond die prima met andere honden kan opschieten, heel sociaal is naar mensen en die het heerlijk zal vinden om leuke dingen te ondernemen. Davo kan het niet zo goed vinden met katten en wij plaatsen hem daarom ook niet in een gezin met katten. Hij kan keurig aan de riem lopen en hij geniet enorm van lange wandelingen. Ook voor kinderen is Davo heel lief, maar omdat wij niet zeker weten of hij in een gezin met kleine kinderen is opgegroeid, plaatsen wij hem liever niet bij kleine kindjes in een gezin. Wat oudere kinderen is geen enkel probleem voor hem.

Tja, Davo is gewoon een kanjer van een hond die graag bij iemand wil horen en die heel dankbaar zal zijn voor de kansen die hij daar zal krijgen. Komt u gauw eens een heerlijke wandeling met hem maken?

Davo (640x462)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen