Denia is geadopteerd

Denia; een plaatje van een dame van 4 jaar jong die op zoek is naar mensen die heerlijk met haar op stap gaan! Denia is als pup bij mensen komen wonen en zij hebben echt alles uit de kast gehaald om haar te houden, maar zijn er uiteindelijk niet in geslaagd om haar te bieden wat zij nodig heeft. Denia is liefdevol opgegroeid in een gezin met kinderen en katten. Zij was meer dan welkom om daar haar leven door te brengen, maar Denia is een hond die teveel beweging en uitdaging nodig heeft in haar leven en dat konden zij haar niet geven. En daarom hebben zij besloten haar naar de opvang terug te brengen zodat zij mensen kan vinden die dat wel kunnen. Denia is keurig opgevoed, kan netjes aan de riem lopen, luistert uitstekend als zij los loopt, kan een poosje alleen thuis blijven, kent de bench, heeft trainingen gevolgd en zij is gewoon een super leuke hond die heel erg graag wil werken! Denia is een hele sociale hond, zij maakt heel veel contact met je, is ontzettend intelligent en mag graag nieuwe dingen ondernemen. Denia kan het prima vinden met andere honden al is zij wel een tikje dominant. Maar dat is geen probleem. Ook kan zij het prima vinden met katten en wil zij graag met ze spelen. Zij is opgegroeid in een gezin met jonge kinderen en is daar erg vriendelijk tegen en wil graag met ze spelen. En wat Denia dus nodig heeft is een uitlaatklep. Lekker rennen, leuke opdrachten uitvoeren, mogelijk een hondensport of iets van die strekking en deze dame is zielsgelukkig! Een dijk van een hond dus, op zoek naar haar nieuwe gouden mandje! Komt u gauw een kennis met haar maken?Denia (640x540) Denia-001 (640x598) Denia-002 (619x640) Denia-003 (589x640)

Één reactie op Denia is geadopteerd

  • Onze Mechelse Herder is in november met 13 jaar overleden. Wij zoeken een leuke lieve hond voor in ons gezin met kinderen van 5, 11 en 13. Een slimme hond die graag wil leren. We houden van wandelen en fietsen met de hond.
    Fijn als ze netjes aan de lijn kan lopen zonder te veel te trekken?
    En heeft ze meer nodig dan onze Mechelaar die we meenamen op de fiets 1x per dag en daarnaast 2x kort uitlaten en op zondag naar het bos.
    Zou dat wat kunnen zijn?
    Vr groet, Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen