Dirk geplaatst

Dirk-002 (640x523)Dirk; een prachtige gozer van 3 jaar jong die heel graag een eigen plekje wil hebben!

Dirk is een ventje dat eigenlijk niet zo moeilijk is. Hij geniet van alle dingen die op zijn pad komen en is daar helemaal gelukkig mee! Zo geniet hij van de zon en ligt daar graag in te dutten, hij vindt het geweldig om buiten in de ren van alle voorbijkomende mensen te genieten, hij vindt het leuk om lekker te spelen en hij kan het uitstekend met de andere katten vinden. Dirk is ooit als zwerver binnen gekomen, maar nooit meer opgehaald door zijn baasjes. Onvoorstelbaar want hij is de leukste!!

Dirk is een hele vriendelijke jongen, wil graag aandacht en knuffels en hij is gewoon een hele charmante verschijning! Wij zoeken voor Dirk lieve mensen of een liefgezin die hem heel graag een fijne plek willen bieden. Die hem een eigen thuisgeven, die van hem houden en die ook de mogelijkheid hebben om hem lekkerbuiten te laten. Veel eisen stelt deze jongeman niet, hij is heel snel tevreden.

Komt u gauw eens kennis met hem maken? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven!

 

 

Dirk-001 (640x548) Dirk (640x507)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen