Dobby is geadopteerd

Dubby (640x553) Dubby-001 (448x640) Dubby-002 (640x546)

Dobby; een grappig, niet te groot, makkelijk en stabiel mannetje van 2 jaar jong. Eigenlijk lijkt Dobby het meest op een labrador, maar dan een maatje kleiner. Dobby is een vriendelijke jongeman, hij is blij met alle mensen en aandacht, gaat graag mee wandelen maar mag ook graag rustig ergens liggen slapen. Dobby komt uit India, waar hij op straat leefde. Hij werd daar verzorgd door een lieve mevrouw en studenten en kende het leven daar prima. Alleen moest hij de straat delen met zoveel andere honden en op een gegeven moment werd hij steeds aangevallen en kon hij hier niet meer tegenop. Gelukkig kon hij toen in een lief gastgezin terecht, waar hij rustig heeft kunnen wennen aan een leven in huis. In de eerste instantie was hij nog wat angstig voor de andere honden daar, maar hij heeft ze weer volledig leren vertrouwen en ging steeds vaker contact met ze zoeken, met ze spelen en ook nu heeft hij echt weer vertrouwen in andere honden. Dobby is een jongen die fantastisch aan de riem kan lopen, veel contact met je maakt, zelfverzekerd is en duidelijk gewend is om voor zichzelf te zorgen. Hij slaapt graag lekker in zijn mandje of heerlijk in de tuin in de zon. Hij kan het dus prima vinden met andere honden en is lief voor alle mensen, groot en klein! Dobby is bang voor katten, dat kent hij duidelijk niet en daarom denken wij dat het niet leuk voor hem zal zijn om in een huis met katten te komen wonen. En omdat Dobby niet opgegroeid is in een huis met kleine kinderen, plaatsen wij hem liever niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar. Als u kleine kindjes op bezoek krijgt, is dit geen enkel probleem voor Dobby, hij zal zeker heel lief voor ze zijn. Dobby zoekt een fijn thuis waar hij heel erg welkom is, waar men hem de tijd geeft om te wennen, waar ze begrijpen dat hij weer even de tijd nodig heeft om aan zijn familie te wennen en die alle respect voor hem hebben. Dan krijgt u een intens dankbare, vriendelijke, lieve en mooie knul in huis die zo blij zal zijn dat hij eindelijk een eigen familie heeft. Dat hij zich geen zorgen meer hoeft te maken over zijn leven en gewoon een heel fijn leven kan hebben samen met zijn baasjes! Komt u gauw kennis met deze kanjer maken?

Één reactie op Dobby is geadopteerd

  • Beste Dierenopvang Koningen,

    Via jullie site kwam ik op de pagina van Dobby terecht en wat een schat van een beestje lijkt mij dit. Ik zoek al een tijdje naar zo’n kereltje. Graag zou ik meer over hem willen weten, de procedures etc. En jullie waarschijnlijk ook over mijn eigen situatie en waar hij eventueel in terecht komt.
    Kan ik jullie hier in de komende dagen over bellen? Ik hoor het graag!

    Groeten, Anouk Huiskes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen