Ece

Ece

EceEen prachtig dametje van één jaar jong die op zoek is naar haar eigen familie

Ece is een prachtig meisje, niet zo groot, heel sociaal, heel lief en vriendelijk en zij is erg bescheiden. Ece komt uit Turkije, waar zij gevonden is. Gelukkig dat deze lieve griet gevonden is, nu kan zij iemand heel erg gelukkig maken met haar komst!

Ece is dus een heel sociaal meisje dat het heerlijk vindt om aandacht te krijgen en die heel graag haar best wil doen. Af en toe vindt zij bepaalde dingen nog wel een beetje spannend, maar zoekt dan ook direct steun bij je. Ece kan keurig aan de riem lopen en wil dan ook graag haar best doen. Zij is ontzettend sociaal met andere honden en kent de hondentaal uitstekend. Ook kan Ece prima overweg met katten en zou hier dan ook prima mee samen kunnen leven. Ook voor kinderen is Ece lief en voor haar zou het best leuk zijn om in een gezin te komen wonen.

Natuurlijk moet Ece nog veel leren en zal zij moeten wennen aan een nieuw leven in een nieuw gezin met nieuwe mensen, maar de wil is er bij deze jongedame zeker en wij denken dat zij een geweldige aanvulling kan zijn voor lieve mensen die voor 100 procent voor haar willen gaan! Komt u gauw eens kennis maken met deze schat?

Ece

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen