Ella is geadopteerd

Ella (624x640) Ella-002 (579x640) Ella-003 (640x616) Ella-004 (640x550)Ella; een werkelijk prachtige, trouwe en fijne hond van 5 jaar jong die op zoek is naar een heerlijke plek waar zij meer dan welkom is! Ella is een knappe meid, wil erg graag voor je werken, is ongelooflijk trouw, loopt keurig aan de riem en is op zoek naar een fijn thuis waar zij gelukkig mag worden. Ella is een meisje dat een jaar geleden achtergelaten is door haar eigenaren, aan de poort van een asiel, samen met nog een hond. Dat was in Spanje. Het afgelopen jaar hebben zij daar gewoond en nu mochten zij mee naar Nederland, waar zij hopelijk snel een fijn thuis zullen vinden! Ella is een dijk van een hond die nog wat onzeker is. Zij doet ontzettend haar best om alles goed te doen, maar weet niet altijd precies wat de bedoeling is. Dat maakt haar een beetje onzeker. Maar als je leiding geeft, dan zie je de spanning van haar schouders vallen en doet zij direct wat je wilt. Ella is een dame die het prima kan vinden met alle andere honden en de hondentaal uitstekend begrijpt. Met katten kan zij het niet zo goed vinden en daarom lijkt het ons niet verstandig Ella in een nieuw thuis te plaatsen waar ook katten wonen. Ella is een dame die ontzettend graag wil werken voor je, nieuwe dingen wil leren, die de hele tijd naar je kijkt en dus ontzettend veel contact met je maakt. Echt schitterend om te zien! Voor Ella zoeken wij lieve mensen die haar de zekerheid willen bieden waar zij zo naar verlangd, mensen die haar de tijd geven om te wennen en die geduld met haar zullen hebben. Mensen die begrijpen dat zij ergens vandaan komt en die haar heel graag willen begeleiden tot een zelfverzekerde hond! Wij denken dat het voor Ella nu niet handig is om in een jong gezin te komen wonen, dit is veel te druk voor haar. Zij heeft nu alle tijd nodig en moet echt op nr. 1 komen te staan. Dus een gezin met kinderen is in deze fase van haar leven niet handig. Ella zal diep dankbaar en ongelooflijk trouw zijn aan haar nieuwe baasjes, dat is wat zeker is! Komt u gauw eens langs om in levende lijve kennis met haar te maken? Zij wil zo vreselijk graag verder met haar leven!

2 reacties op Ella is geadopteerd

 • Ella is een hele lieve hond, maar abnormaal bang voor mensen. Ik heb haar een week in huis gehad, ze leed onder haar angst.
  Ze heeft ook erge wegloopdrift.
  Ze kan alleen geplaatst worden in een gezin zonder kinderen, en waar een hond is die haar leert dat mensen ook lief kunnen zijn. Een stabiel rustig maatje heeft ze nodig. Misschien redt ze het dan, het is een gouden hond, zindelijk, wel angst in de auto maar door een andere hond af te leren,
  Dity

 • Ik ben al een tijd op zoek naar een hond, een teef omdat mijn Bouvier, een reu bij vrienden woont wegens omstandigheden. Is een hele lieve hond die ik vaak zie.

  Goedemiddag, ik ben al een tijdje op zoek naar een hond, een teefje.,
  Ella spreekt mij aan, ik krijg een goed gevoel bij haar.
  De leeftijd is prima, omschrijving ook.
  Ik woon in een eengezinswoning dus ze kan lekker naar buiten, geen kleine kinderen, dus ze kan alle liefde, tijd en aandacht krijgen die ze nodig heeft.

  Ik hoor graag van U, ook wanneer wij kunnen komen kijken,
  Met Vriendelijke Groet
  Dity van Logchem,

  Ella spreekt mij aan, ze geeft mij een goed gevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen