Emilio is geadopteerd

Emilio (640x586) Emilio-001 (640x540) Emilio-002 (640x576) Emilio-003 (613x640) Emilio-004 (640x508) Emilio-005 (640x534) Emilio-006 (640x514)Emilio; waarschijnlijk onze meest opvallende hond die wij momenteel in onze opvang hebben van ruim een jaar jong! Emilio heeft werkelijk prachtige ogen, zo helderblauw zien wij ze niet zo gauw en hij heeft in ieder geval indruk op ons gemaakt! Wij denken dat er een dog in zijn voorvaderen zit wat maakt dat hij deze ogen heeft, deze aftekeningen en vooral ook zijn onhandige gedrag. Emilio is namelijk een knul die nog veel moet leren, die heel onhandig aan de riem loopt, maar zo vreselijk leuk is dat dit niet uitmaakt. Hij is niet zo heel groot, zijn formaat is een beetje zoals een stevige labrador. Emilio is een vrolijke gozer, vindt iedereen geweldig, geeft zich altijd over, speelt graag, mag graag nieuwe dingen leren en is een knul die dus op zoek is naar zijn eigen familie! Emilio kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal heel goed. Hij is lief voor katten en is lief voor alle mensen en ook voor kinderen. Hij geniet met volle teugen van zijn leven en zou heel graag een plekje vinden wat hij zijn thuis mag noemen. Voor Emilio zoeken wij lieve mensen die hem dus nog veel willen leren, die hem de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe leven, die hem net zo mooi vinden als dat wij dat vinden en die heel graag met hem de toekomst in willen stappen! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere knul? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven!

Één reactie op Emilio is geadopteerd

 • hallo,
  het is inmiddels zo’n 5 weken geleden dat ik Emilio, die inmiddels Paco heet heb opgehaald.
  Na enkele stressvolle dagen, (Paco wilde niet alleen zijn, zelfs niet ’s nachts terwijl hij hier de trap niet opdurft) is het steeds beter gegaan met hem. inmiddels ligt hij overdag heerlijk in zijn mand of bij lekker weer in de tuin, en ’s nachts op de deurmat in de gang. Paco sleept dan zelf zij deken en speeltjes naar de betreffende plek plus allerlei spullen die aan zijn baas toebehoren… ik weet nu ondertussen waar ik moet gaan zoeken als ik weer eens iets kwijt ben en meestal is het ook nog heel of het moeten binnenzolen van mijn schoenen zijn of een rol keukenpapier.
  Paco gaat heel graag mee wandelen en loopt ondertussen al lekker los hier bij de drunense duinen, ook speelt hij graag met andere honden en dan het liefst met puppies.
  Tijdens onze dagelijkse tochten ben ik erachter gekomen dat Paco bij sommige situaties ineens enorm in de stress kan schieten, bijvoorbeeld als er bouwvakkers aan het werk zijn of als er mensen op een bankje zitten. Zal wel iets met zijn verleden te maken hebben en het gaat langzaam beter.
  Al met al ben ik enorm blij met Paco die zich hier ook al prima thuis voelt
  sjef couwenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen