Era geplaatst op 9 januari

EraEen ongelooflijk bijzonder poesje van 9 jaar jong!

Era is een poesje dat zo je hart inloopt. Wij hebben namelijk zelden zo’n bescheiden poesje in de opvang. En als er dan een poesje is dat zo bescheiden is als zij, dan zijn wij daar natuurlijk erg van onder de indruk. Era is bij ons in de opvang terecht gekomen omdat het gezin waar zij woonde niet meer voor haar kon zorgen. Ook haar vriendinnetje kwam mee naar de opvang, maar zij vond binnen 2 dagen al een nieuw thuis. Era heeft nog geen nieuwe familie gevonden en wij willen heel graag voor haar op zoek gaan.

Era is een poesje dat eigenlijk niets nodig heeft, zij geniet enorm van een lekker bedje om op te liggen, zij vindt het heerlijk om lekker te eten en zij vindt het heerlijk om te knuffelen. Maar zij vraagt nooit iets en daarom doen wij ons best om haar extra te verwennen. Toen Era net bij ons was, vond zij het leven erg spannend en trok zich helemaal terug. Maar inmiddels weet zij dat wij haar erg leuk vinden en durft zij wat meer van zich te laten zien gelukkig.

Era kan prima met andere katten opschieten, dat is voor haar geen probleem. Ook is zij opgegroeid met kleine kinderen, maar omdat zij zo rustig is, is het misschien beter dat zij in een wat rustige omgeving word geplaatst. Met honden is Era niet opgegroeid en daarom is het voor haar beter om niet bij honden te komen wonen.

Era heeft helaas een klein probleempje. Zij is chronisch verkouden. Dat betekent dat zij af en toe een snottebel heeft. Helaas kan hier niets aan gedaan worden en is dit iets dat bij haar hoort. Zij zal lange tijd verkouden zijn geweest in het verleden en als dit niet wordt behandeld, dan wordt dit chronisch. Era heeft hier geen last van en het is ook niet besmettelijk voor andere katten. Maar het is natuurlijk wel iets wat u als nieuw baasje van haar moet weten.

Era is echt een heel bijzonder poesje en wij zoeken voor haar een heel bijzonder plekje waar zij ontzettend welkom is, waar zij rustig mag wennen aan haar nieuwe leven en waar zij weer gelukkig mag zijn! Komt u dit wonder eens bezoeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen