Filip

FilipEen prachtig, ontzettend leuk en lief kereltje van 8 maanden jong!

Filip is een schattig mannetje, heel slim, heel grappig en vrolijk en hij is er echt aan toe om een fijne familie te vinden! Filip komt uit Spanje, waar hij is gevonden met zijn moeder en een heleboel broertjes en zusjes. Hij is vanaf jongs af aan met mensen in contact geweest en vindt mensen dan ook geweldig! Hij wil ontzettend graag knuffelen, vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken en met je te spelen. Hij is erg oplettend en slim en wil heel graag nieuwe dingen leren! Filip kan prima aan de riem lopen, is uitstekend met andere honden, zou met een zelfverzekerde kat kunnen samenwonen en zou het heerlijk vinden om een cursus te gaan doen met zijn nieuwe baasjes!

Filip is wel een knulletje dat even wil kijken waar hij precies staat en daarom denken wij dan het handig is dat hij baasjes krijgt die mogelijk al wat ervaring hebben met honden. Hij zoekt echt steun bij je en die steun moet hij dan ook echt van zijn nieuwe baasjes krijgen. Maar mensen die hem duidelijkheid geven en die consequent zijn, zijn goud voor hem! Filip is heel lief voor kinderen maar wij denken dat het niet handig is om in deze fase van zijn leven bij hele kleine kinderen te komen wonen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is echter geen enkel probleem voor hem. En als u kleine kinderen op bezoek krijgt, dan is dat ook echt geen probleem, hij vindt ze geweldig!

Wilt u dit prachtige, lieve en vrolijke mannetje eens in levende lijve ontmoeten, kom dan snel langs in de opvang, hij zit braaf op u te wachten!

Filip2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen