Finn; Geplaatst 17 januari

Finn (640x582) Finn-001 (640x599)

Finn; een statig, prachtig en heel zacht hondje dat al een heel leven achter zich heeft van 4 jaar jong… Finn komt uit Spanje, waar hij langere tijd geleden is gevonden. Hij was toen nog klein en werd samen met zijn zusje gevonden. De eerste periode hebben zij het niet zo fijn gehad en helaas draagt hij daar nog steeds de littekens van. Vervolgens is hij ontsnapt toen hij al een tijdje bij ons in de opvang verbleef. Hij heeft maanden voor zichzelf gezorgd en hele lieve mensen hebben hem altijd voorzien van zijn eten en hebben hem altijd in de gaten gehouden. Hij heeft een auto-ongeluk doorstaan, hij heeft een eigen plekje gevonden om te slapen en hij heeft zich na 7 maanden laten vangen. Vlak voor de winter hebben wij Finn weer in onze arme mogen sluiten en het leek alsof er niets was gebeurd. Hij heeft nu een hondenvriendin, onze Lucy en hij doet haar steeds na. Hij kwispelt, hij springt, hij is blij en gelukkig en wij zien een duidelijk vooruitgang in hem. Finn is gewoon een heel vriendelijk jochie, hij wil zo graag, maar hij durft gewoon niet… Als wij met hem gaan wandelen dan gaat hij braaf mee, hij snuffelt hier en daar maar is wel op zijn hoede. Als wij hem lekker zijn gang laten gaan, dan geniet hij intens! Maar een knuffelpartij is nog wel teveel van het goede voor hem, hij vindt dat heel erg spannend. Maar wij zien dat hij toch zijn vaste verzorgers vertrouwd en dat hij ongelooflijk graag die geborgenheid wil hebben en dat is een grote stap in de goede richting. Finn heeft hele lieve en zachte mensen nodig die hem alle tijd willen geven, die er voor hem zullen zijn, die hem de ruimte geven om te wennen aan een nieuw leven vol liefde en aandacht! Finn kan het uitstekend vinden met andere honden en het zou voor hem geweldig zijn om bij een andere hond te wonen. Hij zou zich hier geweldig aan op kunnen trekken en hij kan dan zien hoe de andere hond geniet van het leven in huis. Met katten kan Finn het ook uitstekend vinden en hij zou prima in een gezin met katten kunnen wonen. Wij denken dat het voor Finn te spannend zal zijn om in een gezin met kleine kinderen te komen wonen. Hij schrikt van een aantal dingen en kinderen kunnen daar natuurlijk niet altijd rekening mee houden. Als u kinderen op bezoek krijgt is dit geen enkel probleem voor hem, hij is namelijk wel heel vriendelijk. Finn zoekt dat ene bijzondere plekje waar hij gelukkig mag worden, waar hij leert hoe heerlijk het is om een eigen familie te hebben en waar hij zich helemaal thuis zal gaan voelen. Een echt gouden mandje dus! Als u dit kereltje dat mogelijk wilt geven, komt u dan eens kennis met hem maken en u zult zien hoe lief hij eigenlijk is en hoe klein zijn hartje is.

3 reacties op Finn; Geplaatst 17 januari

 • Lieve Finn,

  Inderdaad is bij navraag gebleken dat je het broertje van Fanny bent.
  Op de foto is dat nog weer duidelijk te zien.
  Ook Fanny heeft nog steeds die houding als ze iets spannend vindt.

  • Hi, ik ben puck
   Wij hebben finn 3 jaar geleden geadopteerd en toen idd gehoort dat finn een zusje had
   Hij was toen nog enorm bang voor alles en wij dachten toen dat komt nog wel een x maar nooit meer van gekomen helaas.
   Nu zat ik toevalig naar zijn beschrijving te kijken weer en zag uw reactie onder zijn beschrijving ik ben namelijk erg benieuwd hoe het met zijn zusje gaat.
   Mvg puck stricker en groetjes van finn.

 • Lieve Finn,

  Ik heb al een paar keer je foto en beschrijving gezien.
  Wat lijk je veel op Fanny , mijn hond die nog maar kortgeleden bij mij gekomen is.
  Hoe je eruit ziet, je houding, beschrijving, enz.
  Ik vraag me af of je een broertje van Fanny zou kunnen zijn en of je vanuit hetzelfde opvangadres komt en misschien wel uit hetzelfde nest.
  Ook Fanny is 3 jaar.
  Ik kom gauw naar Balkbrug met Fanny. Volgende week al, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen