Fitipaldo is geadopteerd

Fitipaldo (548x640) Fitipaldo-001 (635x640) Fitipaldo-002 (563x640) Fititpaldo (640x557) Fititpaldo-001 (640x604)Fitipaldo; een bijzondere naam voor een bijzonder kereltje van net 1 jaar oud die op zoek is naar een eigen familie! Fitipaldo is een grappig kereltje om te zien met zijn leuke koppie, zijn ruige haren en zijn klein lijfje. Hij is energiek, vrolijk, speels en een tikje eigenwijs. Hij geniet van wandelen en mag dan graag zijn neusje goed gebruiken. Hij loopt hierdoor nog niet zo charmant aan de riem, maar dat kan hij natuurlijk prima leren. Fitipaldo komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij was toen natuurlijk nog erg jong… Maar hij heeft zich keurig staande gehouden in de opvang aldaar en ook hier heeft hij zich weer keurig aangepast aan zijn nieuwe leven. En wij vragen het nog 1 keer van hem, zich opnieuw aanpassen aan een nieuw leven. En dan bij zijn eigen familie! Fitipaldo is een jochie met een klein hartje, hij is heel zachtaardig en lief en wil heel erg zijn best doen om het goed te doen. Hij is heel sociaal met andere honden, kan het prima vinden met katten, is lief voor alle mensen en ook voor kinderen en hij wil zo graag ergens bijhoren. Hij zoekt lieve mensen die hem de tijd geven om te wennen, die hem veel willen leren, die lief maar duidelijk zijn, die met hem de wereld willen ontdekken en die helemaal voor hem willen gaan. Dan krijgt u een grappig, lief en zacht mannetje in huis die vreselijk zal genieten van zijn leven waarin hij zo gewenst is! Komt u gauw kennis met hem maken?

Één reactie op Fitipaldo is geadopteerd

  • beste Astrid,
    We kijken regelmatig op jullie website omdat we op termijn graag een hondje zouden willen. We zijn gecharmeerd van Fitipaldo maar willen eerst sowieso eens komen kijken bij jullie opvang. Wellicht zijn we zaterdag a.s. in de gelegenheid tijdens de open dag.
    Groet,
    Margreet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen