Fueqita (Fientje); geadopteerd

Fueqita; die wij voor het gemak maar Fientje noemen! Deze lieve en grappige dame is bijna 4 jaar en is op zoek naar haar eigen gouden mandje waar zij meer dan welkom is! Fientje is een heel erg leuk meisje dat wat bijzonderheden heeft wat wij al mens natuurlijk direct zien maar waar zij compleet geen last van heeft gelukkig! Fientje is namelijk wat scheel en dat maakt dat wij soms een beetje raar in haar gezichtje kijken. En Fientje loopt wat mank rechtsvoor. Fientje heeft namelijk haar pootje ooit eens gebroken, maar dat is weer aan elkaar gegroeid en zij kan hier ontzettend hard mee lopen! Maar zoals gezegd Fientje is hier helemaal tevreden mee. Fientje komt uit Spanje, waar zij op straat is gevonden… Gelukkig was zij welkom in een gastgezin waar zij heel gelukkig is geweest. Zij heeft genoten van het leven in een huis, deed keurig mee met alles en was helemaal tevreden. En nu is zij bij ons en wij mogen haar helpen met het vinden van haar eigen familie. Fientje kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel  goed. Met katten kan zij het echter totaal niet vinden en wil niets liever dan ze wegjagen. Een gezin met een kat is dus geen optie voor haar. Fientje vindt het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, om nieuwe dingen te ontdekken en om met je te spelen. Zij trekt nog aan de riem, maar deze jongedame is heel slim en kan dit natuurlijk nog prima leren. Het leuke van Fientje is dat zij aan de ene kant niets liever doet dan knuffelen en bij je zijn en aan de andere kant ook haar ondeugende dingetjes heeft. Fientje kan het uitstekend vinden met kinderen en zou prima in een gezin met kinderen kunnen komen wonen. Een heel leuk meisje dus, vol met energie en op zoek naar een liefdevol thuis waar zij lekker de tijd krijgt om te wennen en waar zij voor altijd mag blijven wonen! Komt u gauw eens kennis met haar maken?Fien (640x516) Fien-001 (640x562) Fien-002 (640x546) Fien-003 (640x586)

3 reacties op Fueqita (Fientje); geadopteerd

  • Zó blij voor haar én het nieuwe baasje! Heel veel gelukkige jaren met elkaar toegewenst!
    Ik zal de foto’s vanuit Scooby Medina en de reis in Nederland even op de site zetten.

  • Een heerlijk hondje, die snakt naar een eigen mandje, DOEN!!!!

    • Ik kan Fientje niet uit mijn hoofd zetten; zo lief! Maar omdat het niet bekend is of ze trap kan lopen. Heb dus mijn verstand gebruikt, maar toch ik kan haar niet vergeten! Laat haar alsjeblieftt een baasje krijgen, die heel lief voor haar zal zijn; zij zal ongetwijfeld veel liefde terug geven.

      Een verdrietige Truus, die heimwee naar Fientje heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen