Funny geplaatst op 4 januari

FunnyEen heerlijk en grappig en vooral vrolijk meisje van een half jaar jong

Funny is een ongelooflijk leuk meisje, altijd vrolijk, altijd blij, heel erg zacht en lief en zij zoekt een eigen familie waar zij groot mag worden. Funny komt uit Spanje, waar zij als klein pupje gevonden is. Zij is gelukkig in een opvang aldaar terecht gekomen en mocht daar een poosje blijven. Gelukkig voor Funny mocht zij ook mee naar Nederland, waar zij nu zit te wachten op een heel fijn plekje waar zij verder mag met haar leven.

Funny is een hondje dat natuurlijk nog een boel moet leren, maar dat met alle liefde wil doen! Funny kan prima met andere honden opschieten, zij kan met katten opschieten, met kinderen, met volwassenen, zij vindt eigenlijk alles helemaal fijn!

Uiteraard zal Funny moeten wennen aan haar nieuwe leven in een fijne familie, maar de wil is er helemaal en zij zal ontzettend veel liefde aan uw leven toevoegen!

Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke griet?

Funny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen