Greta is geadopteerd

Greta (640x573) Greta-001 (607x640) Greta-003 (640x505) Greta-004 (640x394) Greta-005 (640x462) Greta-006 (640x434)Greta; een vreselijk lief en zachtaardig meisje van 4 jaar jong die op zoek is naar een veilig thuis waar zij heel gelukkig mag worden! Want Greta heeft volgens ons al heel veel narigheid meegemaakt in haar verleden… Haar voorste tanden zijn helemaal afgesleten, waarschijnlijk omdat zij ergens op heeft geknaagd… Haar gebit is helemaal gedaan door een dierenarts en zij heeft hier gelukkig geen last meer van, maar het laat wel haar verleden zien… Naast haar gebit is het ook aan haar gedrag te zien dat zij niet altijd lieve mensen is tegen gekomen in haar leven. Zij duikt soms in elkaar, wachtende wat er gaat gebeuren. En dat komt natuurlijk niet zomaar… Zij komt uit Spanje, waar zij op een gegeven moment gelukkig gevonden is en haar toekomst werd veilig gesteld. En nu is zij bij ons en wij mogen haar helpen zoeken naar lieve mensen die haar de rust en het vertrouwen willen schenken die zij zo nodig heeft! Greta is een vreselijk lief meisje, heel slim en sociaal, heel zachtaardig en wij zien dat zij van iedere dag een fijne dag wil maken en dat is prachtig om te zien. De wil is er enorm, maar de kans heeft zij nog nooit gehad. Greta is een meisje dat het uitstekend kan vinden met andere honden en andere honden heel goed begrijpt. Zij zou prima samen met een andere hond kunnen wonen. Met katten kan Greta het beslist niet vinden en een nieuw thuis waar ook katten wonen is dus geen optie voor haar. Voor mensen is Greta de liefste, zij vindt alles goed al moet haar vertrouwen natuurlijk nog groeien. Nu laat zij alles over zich heenkomen maar in de toekomst hopen wij voor haar dat zij kan gaan genieten van liefdevolle aanrakingen en knuffels. Omdat Greta niet zo’n leuk leven heeft gehad tot nu toe plaatsen wij haar liever niet in een gezin met jonge kindjes. Zij zijn onvoorspelbaar en dat is mogelijk wat lastig voor Greta. Kinderen die ouder zijn moet geen probleem voor haar zijn. Voor Greta zoeken wij lieve mensen die haar vertrouwen gaan geven, die haar dat stukje rust kunnen bieden waar zij zo naar verlangd, die haar de tijd geven om te wennen en die helemaal voor haar willen gaan! Dan krijgt u een vrolijke, lieve, slimme dame die intens dankbaar zal zijn voor deze kans in haar leven!

2 reacties op Greta is geadopteerd

  • Ook ik zou Greta graag een warm mandje willen geven, samen met Darla mijn meisje, 9 jaar en heel lief uit Polen.
    Vandaag komen we kijken of het klikt met Darla. Misschien lukt het nu wel en is zij niet ook al weg….

  • Hallo ik heb nog even een vraag over Greta zou zij bij een reu kunnen wel wat dominant .
    Is greta gesteriliseerd en is ze een beetje zindelijk ik zou het geweldig vinden om boor Greta te mogen zorgen . Ze zou het bij ons wel fijn hebben mijn moeder woont bij ons in en ik heb een man en een zoon van 15 en een Terrier van 6 jaar een reu . Als ik zou komen kijken mag dan een hondje gelijk mee of moet ik nog een keer terug komen .
    Ik woon in Rhednen dus niet zo dichtbij en zou ik mijn hond ook mogen meenemen .
    Ik hoop dat ik wat hoor van uw Groetjes Dineke Tolhuisen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen