Grouncho is geadopteerd

Groucho (640x514) Groucho-001 (640x598) Groucho-002 (640x564) Groucho-003 (640x610)Grouncho; een vrolijk, blij, sociaal, makkelijk en leuk ventje van anderhalf jaar jong! Grouncho is een vreselijk leuk hondje, hij is niet zo groot, maar zeker ook niet heel erg klein. Wij denken dat hij een kruising is met een ruwharige teckel en dat maakt hem ontzettend grappig. Hij heeft een lang lijfje, ruwe haren en korte pootjes. Grouncho komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Maar wij denken dat deze jongeman wel een thuis heeft gehad, hij kent namelijk al zoveel dingen en dat moet hij ergens geleerd hebben. Grouncho loopt keurig aan de riem, kent mensen en weet hoe leuk zij zijn, is sociaal met andere honden, kan een poosje alleen thuis blijven, kent de bench en hij is gewoon een heel erg leuk ventje! Grouncho is gek op knuffelen, op spelen, op kindjes en op andere honden en hij zou het geweldig leuk vinden om in een gezin te komen wonen. Voor Grouncho zoeken wij een liefdevol thuis waar hij heel gelukkig mag worden, waar hij lekker zijn beweging krijgt en waar hij u ook heel blij mag maken met zijn komst! Komt u gauw langs om kennis met hem te maken?

Één reactie op Grouncho is geadopteerd

 • Hallo Astrid
  Hoe gaat het met je? Nog steeds actief voor de honden en poezen, geweldig .
  Ik keek eens op je site sinds lange tijd en zie Groucho, wat een leukerd.
  Je weet ik heb Nina en ze is al 15 en een half, er komt helaas een dag dat ze gaat, en omdat ik eigenlijk nog niet toe ben aan een ander hondje werd ik toch een beetje verliefd op Groucho, en als hij goed kan met andere honden zou het toch een optie zijn, dan val ik niet in een groot gat.
  Hoop op een reactie en kom graag eens kijken en kennismaken.
  Groetjes Sija

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen