Gucci is geadopteerd

gucci gucci2 gucci3 gucci4 gucci5Gucci; een geweldig, lief, sociaal, zachtaardig en vreselijk leuk meisje van 1 jaar jong! Gucci is een vrolijke griet, zij speelt en rent enorm graag en dat past natuurlijk helemaal bij haar windhondenbloed wat in haar aderen ruist. Zij is een kruising galgo en dat staat haar geweldig! Zoals u op haar foto’s kan zien, zijn haar oren afgeknipt, waarom is ons een raadsel, maar Gucci heeft hier gelukkig geen problemen mee. Zij werd in Spanje gevonden, zij liep te zwerven over straat, zij was toen pas 6 maanden jong… Maar Gucci heeft de afgelopen maanden in een opvang aldaar en ook hier in Nederland gewoond en heeft daar al laten zien hoe geweldig en liefdevol zij is. Zij is bescheiden, heeft alle respect voor mensen, is heel sociaal en wil het ontzettend graag allemaal goed doen. Gucci kan het prima vinden met anderen honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Daarnaast kan zij het met alle mensen uitstekend vinden, met volwassenen, maar zeker ook met kinderen. Gucci knuffelt ontzettend graag, loopt keurig aan de riem, wil heel graag bij je zijn, is gek op rennen en spelen en zij is gewoon en wonder van een hondje dat zo ontzettend graag een eigen familie wil hebben. Gucci kan het niet vinden met katten, zij wil hier direct achteraan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een gezin waar ook katten wonen is dus geen succes met Gucci. Gucci kan inmiddels een poosje alleen thuis blijven, begint haar commando’s te kennen, doet erg haar best en wil niets liever dan bij u komen wonen! Helaas blijkt Gucci Leishmania te hebben… Dit is een ziekte die veroorzaakt wordt door een zandvliegje. Hiervoor wordt zij behandeld met pillen en daar doet zij het super goed op gelukkig. Aan Gucci merken wij gelukkig niets en zij is blij en vrolijk als altijd! Voor meer informatie over deze ziekte kunt u ons natuurlijk een mailtje sturen of bellen, dan leggen wij u uit hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Gucci wil zo graag, zij zal u zo ongelooflijk dankbaar zijn en u heel erg blij maken met haar komst! Komt u gauw eens kennis maken met deze kleine kanjer? Zij kan niet wachten u in levende lijve te ontmoeten!

Één reactie op Gucci is geadopteerd

  • hallo,

    ik ben wel geinteresseerd in Gucci dit is voor mij de eerste keer dat ik iets doe via een Dierenopvang. Ik kom bij jullie via een collega deze had ook een hond bij jullie weg.
    Nu zou ik graag a.s. dinsdag bij jullie langs willen komen om eens te kijken naar Gucci

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen