Guendy is geadopteerd

Guendy-001 (632x640)Guendy-002 (566x640)Guendy-003 (639x640)Guendy-004 (640x555) Guendy (586x640)Guendy; een heerlijke, blije, lieve, sociale en geweldige grand basset griffon vendeen van 6 jaar jong! Een hele naam voor een meisje dat alleen maar lief gevonden wil worden en op zoek is naar een heel liefdevol thuis waar zij meer dan welkom is! Guendy is een dame die uit Spanje komt, waar zij op straat is gevonden. Zij heeft vervolgens een poosje in de opvang aldaar gewoond en nu mocht zij mee naar Nederland waar wij haar mogen helpen bij het zoeken van haar nieuwe familie! Guendy is een hele zachtaardige dame, wil heel graag bij je zijn, is gek op knuffelen, is erg sociaal en vriendelijk, kan met alles en iedereen prima overweg en zij zoekt een plekje waar ze dus welkom is. Guendy kan het prima vinden met andere honden, heeft respect voor katten, is lief voor vreemden en voor kinderen, doet haar best om het goed te doen en zij zal het heerlijk vinden om in een gezin te komen wonen. Guendy trekt nog wel aan de riem en dat heeft wat training nodig, maar zij wil het erg graag goed doen en wij denken dat zij dit snel onder de knie zal hebben. Daarnaast heeft deze dame natuurlijk een jachtinstinct waar haar toekomstige baasjes ook rekening mee moeten houden. Verder is zij echt een geweldige hond, altijd blij en vrolijk en op zoek naar lieve mensen die haar ook zo leuk vinden als wij, die haar de tijd geven om te wennen, die haar lief zullen hebben en haar een geweldige toekomst willen geven! Komt u gauw langs om haar in levende lijve te ontmoeten?

3 reacties op Guendy is geadopteerd

 • Gaarne blijf ik nog in de running voor Guendy, voor het geval de andere kandidaten afvallen.
  Kan het me haast niet voorstellen , maar wonderen bestaan nog! Mijn schrijven kennen jullie alsook mijn adresgegevens . Het wordt nu dus net zoiets als de hoofdprijs winnen in een loterij. Wie niet waagt , wint nooit .
  Mvrgr ,
  Paul Wermers

 • Goedenavond,

  Is deze hond nog beschikbaar?
  Ik heb namelijk interesse in haar en zou haar een goed huisje kunnen bieden.
  Ik heb ook al een Basset en dit lijkt me een ontzettend leuk maatje voor hem.
  Graag zou ik een afspraak willen maken om haar een keer te ontmoeten.

  Mvg
  Bianca Kamp

 • Goedemorgen,

  Op Faacebook zagen wij dat Guendy weer bij jullie is terug gekomen. Zo’n leuke en llieve hond! Wij zijn zeer geïnteresseerd in haar, naast onze hond, een ruim 8 jarige dam die ook van oorsprong uit Spanje komt. Graag zouden wij met jullie in contact komen. Is het mogelijk dat we telefonisch contact hebben? Wij zijn bereikbaar onder 015 25 66 017 of 06 133 45 042.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen